Nejkrásnější vánoční stromeček: Je právě ve vašem městě?

Středočeský kraj už je vánočně vyzdoben a některé stromečky stojí za to. Podívejte se do naší fotogalerie a nasajte vánoční atmosféru
Zobrazit fotogalerii (14)
 

Středočeská města se pomalu připravují na vánoční svátky. Většina z nich už má i rozsvícené stromečky a začíná s trhy. Podívejte se do naší fotogalerie na ty nejkrásnější, které jsme vybrali. Nebo si myslíte, že u vás je hezčí? Samozřejmě jsme nemohli zapomenout ani na Prahu, i když je trošku "mimo"...

Vánoce se nezadržitelně blíží. Někdo toto období miluje, najdou se ale i tací, kteří ho nenávidí. Chápat se asi dají obě skupiny. Vánoce jsou sice svátky klidu, míru a hlavně rodinné pohody, nicméně také shonu a stresu. Hlavně pak pro ty, kteří si nechávají nakupování dárků až na poslední chvíli.

Stromeček na Staroměstské náměstí a zdejší trhy jsou legendárními nejen u nás, ale i po celém světě. Právě vánoční atmosféra v Praze je obecně považována za jednu z nejsilnějších. Ale rozhodně to není jen o metropoli. Své si samozřejmě řekne i Středočeský kraj.

Kolín, Praha nebo...?

Velmi pěkný stromeček mají letos například i v Kolíně. Slavnostnímu okamžiku, kdy se odpočítávaly vteřiny do rozsvícení, čehož se ujal starosta Vít Rakušan, přihlížely stovky lidí. Během neděle dne se pak rozsvítila i vánoční dekorace nejen na náměstí, ale i v dalších částech města. 

Je právě pražský nebo kolínský stromeček tím nejkrásnějším v kraji? Nebo máte jiný názor? Podívejte se do fotogalerie a hlasujte v anketě pod článkem. A jestli je snad právě ve vašem městě nebo obci hezčí stromeček, pošlete nám fotku na mail info@ctidoma.cz.

Kdo má nejkrásnější stromeček ve Středočeském kraji?

Kolín
0% (0 hlasů)
Nymburk
0% (0 hlasů)
Poděbrady
0% (0 hlasů)
Praha - Staroměstské náměstí
0% (0 hlasů)
Jenštějn
0% (0 hlasů)
Vrchotovy Janovice
0% (0 hlasů)
Beroun
0% (0 hlasů)
Příbram
50% (1 hlas)
Kutná Hora
0% (0 hlasů)
Úvaly
0% (0 hlasů)
Mělník
0% (0 hlasů)
Brandýs nad Labem
0% (0 hlasů)
Mladá Boleslav
50% (1 hlas)
Celkem hlasů: 2