Češi, do toho aneb tyhle krásky se starají o naše hokejisty v Dánsku

Českým hokejistům budou v Dánsku dnes fandit i jejich manželky a přítelkyně
Zobrazit fotogalerii (8)
 

České hokejisty čeká v Dánsku dnes odpoledne klíčový čtvrtfinálový souboj MS s nabitým týmem Spojených států amerických a omlazený výběr kouče Josefa Jandače se tak bude muset rvát, jak jen to půjde. Velkou podporu budou mít hráči nejenom od fanoušků v hale a u televizních obrazovek, ale zejména od svých nejbližších - rodin, přítelkyň a manželek. Které krásky budou podporovat naše hokejisty přímo na místě?

Češi nastoupí dnes od 16:15 proti výběru USA a bude to bitva jako hrom. Kdo uspěje, zahraje si o medaile, kdo nikoliv, balí si kufry a jede domů. Podpora a štěstí tak bude jistě pořádně potřeba. Toho jsou si vědomy i přítelkyně a manželky hráčů, které dorazily společně se svými partnery do Dánska a budou fandit o sto šest.

Čtvrtfinálové utkání mezi Českem a Spojenými státy začíná dnes v 16:15 a živě ho budete moci sledovat na programu ČT SPORT.

V hledišti zpěvačka i vítězka Miss World

A na jakou podporu se tedy mohou jednotliví hráči jisto jistě spolehnout? Kapitán Roman Červenka bude mít v hledišti oporu v podobě své manželky - české Miss World 2010 Veroniky Machové, očekávaná brankářská jednička pro dnešní duel Pavel Francouz od přítelkyně Karolíny, jeden z nejtvrdších obránců českého týmu i celé NHL Radko Gudas od manželky Báry a útočník pražské Sparty, jenž většinu letošního ročníku odehrál v bratislavském Slovanu, Michal Řepík od manželky Sylvie.

Hvězdnému Tomáši Plekancovi bude zase držet pěsti v prolomení střeleckého půstu zpěvačka a manželka Lucie Vondráčková, benjamínkovi Dominiku Kubalíkovi, jenž obléká dres švýcarského celku Ambri Piotta, přítelkyně Klára. Dominika Matušínská bude zase podporovat nejen český tým, ale hlavně svého přítele Radka Faksu.

Bude Andrej Nestrašil bez večeře?

To český útočník Andrej Nestrašil, který na začátku turnaje utrpěl zranění ramene, bude muset sledovat klíčové utkání pouze z hlediště. I tak se ale rozhodně nudit nebude. Společně s ním bude utkání totiž sledovat jeho americká přítelkyně Sydney... Otázkou tedy zůstává, kdo bude komu fandit a jestli Andrej nezůstane v případě českého vítězství bez večeře...

Která přítelkyně či manželka českých hokejistů se vám nejvíce líbí?

Klára (přítelkyně Dominika Kubalíka)
22% (122 hlasy)
Dominika (přítelkyně Radka Faksy)
20% (113 hlasů)
Sydney (přítelkyně Andreje Nestrašila)
5% (29 hlasů)
Veronika (manželka Romana Červenky)
14% (78 hlasů)
Sylvie (manželka Michala Řepíka)
7% (40 hlasů)
Lucie (manželka Tomáše Plekance)
18% (99 hlasů)
Bára (manželka Radka Gudase)
14% (78 hlasů)
Celkem hlasů: 559