Mrtvý doktor v Číně, onanista mezi regály a rasistická kavárna

Onanista, Čína a rasisti
 

Ono nechat mrtvého doktora v Číně, to už snad ani nestojí za řeč. Že se česká delegace neumí přepočítat jako děti v první třídě, dnes už nikoho ani nepřekvapuje. Co jiného přinesl uplynulý týden? 

V Lanškrouně byl evakuován stadion kvůli oxidu uhelnatému. Město koupilo Pražské služby. Odpadky se tak budou vozit bez výběrového řízení. Ministr zahraničí Tomáš Petříček se vyjádřil, že by zahraniční politika České republiky měla prosazovat ochranu lidských práv.

Proto nejspíš cestujeme na oficiální cesty do Číny a Ruska, aniž by se akcentoval útlak základních lidských práv a svobod. Ukrajinský poslanec byl v Praze zadržen kvůli falešným eurobankovkám. Ekologický plán, který představilo Hnutí Duha, by stát stál až 40 miliard. Pravděpodobně tak zůstane jenom u plánu. Antikvariáty vyhlásily boj proti Amazonu. Policie dopadla fantoma příbramských prodejen. Všichni jsou nemocní, ale chřipka nikde. Indický herec obvinil pražskou kavárnu z rasismu. Prý ho během plného provozu zaměstnanci ignorovali. Muž si to vykládá jako rasismus, ale přitom se jedná o zcela normální českou vlastnost.

Při požáru v Příbrami byla zraněna bývalá místostarostka. Až 58 procent lidí si myslí, že za znásilnění si žena může sama. Lidská ostudnost tak nemá konce! V Praze byl stanoven nový světový rekord v sudoku. Číňance Š‘-jao Wangové se podařilo vyplnit 81 polí za 54 sekund. Pražská koalice představila program. Chce řešit metro D, bydlení a sázet v ulicích stromy. Onanista mezi regály na Praze 6 nutil prodavačku, aby mu šáhla do rozkroku. Pak utekl neznámo kam. Ministr kultury zrušil dražbu zámku na Veleslavíně. Na Příbramsku havaroval autobus s mladými fotbalisty. Šest lidí je zraněno. Bohoslužba připomněla padlé ve všech válkách. Dnes je Den válečných veteránů.