Co nabízí aktivním maminkám coworkingová centra v Praze a okolí?

 

Coworkingová centra pro maminky na mateřské jsou dnes pojmem poměrně známým a stále více vyhledávanou alternativou práce aktivních rodičů malých dětí.

 

Hlavními výhodami jsou bezesporu levnější náklady pracovního prostoru a možnost nechat si pohlídat dítě a přitom mu být nablízku. Sdílené kanceláře v Praze a okolí však nabízí i další služby. Kde a jaké?

Coworkingová centra Praha

V Baby Office najdete jak sdílenou kancelář, tak i prostor pro své semináře či kurzy. Pro děti je k dispozici miniškolka s flexibilní docházkou nonstop i o prázdninách, individuální hlídání a kroužky. Specialitou Baby Office jsou dětské mobilní koutky a zážitkové programy pro rodiny.

Ateliér Pexeso nabízí sdílenou kancelář, pronájem celé kanceláře, hlídání dětí, miniškolku, akce a kurzy pro děti a rodiče, ale také hlídání dětí v domácnosti.

Mumraj je coworkingové centrum s hlídáním dětí, minikavárnou. Součástí služeb je wifi internet s možností si zapůjčit notebook, využít tiskárnu a skener či pronajmout si sílnu s možností půjčit si šicí stroj a overlock. Dále v centru naleznete Studio péče o tělo s možností půjčit si masážní lehátko.

Letnice je dětský klub a mateřské centrum, které nabízí i coworking pro cílové skupiny zdarma. V rámci centra si rodič může rezervovat pracovní místo, zapůjčit si notebook nebo si přinést vlastní), připojit se k internetu, pracovat, vyrábět, podnikat, vyřizovat, zatímco o dítě bude pečlivě postaráno.

Mam – prostor pro práci sebe i dítě nabízí sdílenou kancelář s hlídáním. Disponuje miniškolkou a kroužky pro děti. Pro dospělé je zde spousta možností k nejrůznějším aktivitám.

Coworkingová centra v blízkosti Prahy

Centrum volného času – je nový coworkingový v Měšicích u Prahy prostor, který nabízí maminkám na mateřské nejen sdílenou kancelář s hlídáním dětí, ale i další služby jako je například možnost využít tiskárnu, diaprojektor, skartovačku a jiné. Specialitou je pak asistent, který vám například zajistí kopírovací služby.

Podnikání všem – zbrusu nové prostory především pro všechny na rodičovské dovolené otevřelo coworkingové centrum v Kladně. Kromě sdílených kanceláří centrum slibuje mnoho kurzů na téma: „Snadněji do práce po rodičovské.“