FOTOGALERIE: Fenka Ema hledá nový domov, pomozte jí!

Ema nutně potřebuje nový domov
Zobrazit fotogalerii (13)
 

Sympatickou fenku Emu si kvůli těžké situaci nemohou stávající majitelé nechat. Akutně hledá nového páníčka, který ji zachrání před hrozícím útulkem.

Ema je sympatická psí slečna, která hledá nového páníčka. Společně s jejími dalšími sourozenci ji před více než třemi lety našli odhozenou v papírové krabici na kolejích.

Lidé, kteří štěňata na kolejích našli, se rozhodli jednoho pejska si nechat a volba padla právě na Emu.

Snaha najít opuštěným hafanům nový domov se vyplácí. Šťastného konce dlouhého hledání se dočkal i Hachiko, který je už v péči nové paničky. Přečtěte si jeho příběh, i původně agresivní pes má šanci na druhý život.
Psímu pohledu je těžké odolat

Bohužel jim nyní jejich situace neumožňuje se o Emu dále starat. Majitelka se rozvádí a stěhuje se do bytovky, kde fenku mít nemůže. Pomozte Emě najít hodného majitele, kterého může zaplavit psí láskou. Miluje mazlení a kdyby mohla, strávila by klidně celý den na gauči.

Ema je kříženec středního knírače s nějakým chlupáčem.

Bezproblémová fenka je po kastraci

Fenka je stará tři a půl roku, porodila jedno štěně, poté ji nechali majitelé vykastrovat, je velmi hodná a bezproblémová. Nikdy není agresivní a skvěle vychází i s dalšími pejsky. Vidět ji můžete stále ještě u majitelky v Jincích, ale pokud se jí nepodaří najít nový domov, poputuje do útulku.

Novou rodinu vyhlíží v útulcích stále větší množství psů, mezi nimi je i rok a půl stará Minnie v útulku Lesan.

Pokud máte o Emu zájem a chcete získat více informací, zavolejte přímo její majitelce na telefonní číslo + 420 602 957 225.