Chcete vyhrát iPad? Zapojte se do soutěže středočeských firem!

Zapojíte se?
 

Hledáte zajímavý program na prázdniny pro vaše děti? Zkuste ve svém volném čase něco úplně jiného, než jsou klasické návštěvy památek. Pojďte se dozvědět zajímavosti o středočeských firmách.

Krajská hospodářská komora Střední Čechy připravila ve spolupráci se Středočeským krajem zajímavou akci pro děti a studenty pod názvem „Poznáváme firmy ve středních Čechách“. Jedná se o soutěž, jejímž hlavním smyslem je přivést děti do středočeských firem a přiblížit jim práci ve firmách v jejich okolí. Do soutěže se zapojilo více než 20 středočeských firem, které jsou ochotny ukázat své provozy dětem a jejich rodičům nebo prarodičům během prázdnin a dále žákům ZŠ a SŠ během podzimních měsíců nadcházejího školního roku. Jde většinou o zajímavé  výrobní podniky, které chtějí nejen přilákat do svých provozů mladé lidi a motivovat žáky i studenty ke studiu potřebných oborů, ale také je pobavit.  

 

Soutěž probíhá od 15. června do 30. listopadu. Jak se zapojit?
Na webu www.khkstrednicechy.cz je připravena brožura, kterou si stáhnete a vystřihnete stránky s hrací kartou, popřípadě využijte jen hrací kartu ve formátu pdf. Hrací karty jsou také k dispozici v jednotlivých provozech a v některých info centrech (Nymburk, Beroun, Brandýs nad Labem-St. Boleslav, Kolín, Kladno, Příbram, Mladá Boleslav, Poděbrady), popřípadě přímo v kanceláři KHK Střední Čechy, Pražská 298, Brandýs nad Labem.

Do hrací karty budete sbírat razítka, která vám dají jako potvrzení o návštěvě. V brožuře najdete pravidla soutěže, kam je třeba zaslat potvrzené hrací karty, a najdete tam také přehled všech firem s krátkým medailonkem, podmínkami a termíny exkurze. Vyplněné karty zašlete do 6. 12. 2016 do kanceláře KHK Střední Čechy. Do slosování postupují všechny platné karty. Pro 3 nejpilnější sběratele jsou připraveny velmi zajímavé ceny (1. cena iPad, 2. a 3. cena tablet), také pro 3 vylosované jsou připraveny tzv. „ceny útěchy“ (1. cena tablet, 2. cena fotoaparát, 3. cena dárkové poukázky).