Jsi nadšenec pro online marketing?

Čtidomáci
Zobrazit fotogalerii (24)
 

Máš nápady na reklamu? Jsi doma na sociálních sítích? Baví tě online? Říká ti něco copywriting? Zajímá tě digitální marketing? Nebojíš se analýz? Pak se k nám připoj a vymýšlej a spravuj s námi reklamy!

ČtiDoma.cz je zpravodajský portál, který cílí hlavně na čtenáře a podniky na okraji Prahy a v prstenci kolem ní.  Potřebujeme stále vymýšlet a řídit dobrou reklamu. Stejně jako naši klienti. 

Online marketing manager

Budeš vymýšlet a spravovat reklamu pro náš portál a pro naše klienty, budeš připravovat a analyzovat reklamní kampaně a budeš řídit emailingový marketing klientů. 

Pojmy SEO, PPC (Sklik, AdWords), RTB, retargeting/remarketing, GA a direct mail pro tebe budou  běžnou rutinou.

Budeš vymýšlet reklamní slogany, vytvářet obsah pro sociální sítě a weby a mailové kampaně. Kampaně budeš i analyzovat, optimalizovat a spravovat. Ve spolupráci s redaktory budeš realizovat i cílené PR kampaně. 

Takže bys měl mít kromě nápadů i schopnost číst v číslech, měl bys umět analyzovat a interpretovat data nástrojů digitálního marketingu (Facebook Ads, Google AdWords, Seznam Sklik, direct mail a další). Stáhni si popis práce seniorské nebo juniorské pozice. Najdeš je pod článkem.

Spádová oblast portálu ČtiDoma.cz

Zvládneš také copywriting a budeš spolupracovat s redaktory.

Pokud budeš mít zájem, můžeš realizovat prodej reklamy za provizi.

 

Nabídka

Jsi proaktivní? Organizovaný? Dotahuješ projekty? Jsi spolehlivý, pracovitý, samostatný a nebojíš s jednat s lidmi? Výhodou bude, pokud budeš mít nějakou zkušenost v marketingu nebo PR nebo v prodeji. 

Za to ti nabízíme možnost realizace vlastních nápadů, kreativní práci v rostoucím zpravodajském portálu, skvělou kávu, tréninky, workshopy, osobní rozvoj, individuální přístup k tvým potřebám.

Pro mimopražské máme připraven specální program s převládající homeoffice. V redakci 2-3 dny v měsíci. 

Pohovka v zasedačce

Tým

Jsme nadšenci pro vymýšlení skvělých titulků, textů, reklam. Každý den přemýšlíme, analyzujeme, píšeme a tvoříme. A občas jdeme na pivo. Budeš spolupracovat s redaktory, editorem, obchodníky. 

Pracovní prostředí

Naše redakce je umístěna v moderní kancelářské budově kousek od metra Budějovická v Praze 4. V okolí je spousta zeleně a řada obchodů, kaváren i restaurací. V budově je jídelna, v kanceláři je k dispozici výborná káva.