Interiérové dveře značky ERKADO naplní očekávání i náročného zákazníka

Jaké dveře byste volili vy?
Zobrazit fotogalerii (4)
  |  Komerční sdělení

Pokud jste se rozhodli pro rekonstrukci interiéru, měli byste náležitou pozornost věnovat i samotným dveřím mezi jednotlivými pokoji. Před třiceti lety byly na trhu k dostání sotva tři druhy interiérových dveří, ovšem postupem času se začala nabídka rozšiřovat, až nakonec dospěla do dnešní podoby. Vzhled by neměl být hlavním rozhodujícím faktorem, ještě byste měli zohlednit i kvalitu, protože od ní se odvíjí životnost.

V současné době na trhu působí spousta výrobců zaměřujících se na interiérové dveře, ovšem po kvalitativní stránce se jejich produkty výrazně liší. Z tohoto důvodu jsme udělali průzkum, abychom zjistili, která společnost má pozitivní recenze. Po všech stránkách nás zaujala firma ERKADO CZ s.r.o., která snoubí elegantní design a moderní trendy. Stejně tak vás potěší vyvážený poměr kvality a ceny.

Interiérové dveře ERKADO spojují tradici s novými technologiemi

Prvně se podíváme trochu do historie. Výrobce interiérových dveří vznikl v roce 1976 ve Chvalowicích. Zakladatelem byl mistr ve stolařství Zbigniew Kozlowski, jenž se chytl jedinečné šance. Povšiml si totiž, že je obrovská poptávka po dřevěných oknech i vnitřních dřevěných dveřích, a proto se pustil do práce.

Postupem času začala firma expandovat i do dalších zemí včetně České republiky. V našich končinách působí pod názvem ERKADO CZ s.r.o. a patří na tuzemském trhu k lídrům v oblasti výroby kvalitních pokojových dveří. Jestliže jste tedy už uvažovali o tom, že se na zmíněnou společnost obrátíte, věřte, že se jedná o správný výběr.

Preferujete klasiku, nebo moderní nadčasovost?

Samozřejmě klasické dřevěné dveře mají stále něco do sebe. Dokonale zapadnou do jakéhokoliv stylu, ale je nezbytné zaměřit se na konkrétní dekor, protože působí chaoticky, pokud je v místnosti nábytek v dekoru dubu a dveře v dekoru třešně. Spousta bytových architektů se v posledních letech uchyluje k bílé alternativě. Důvodů je hned několik. I v nábytkářském průmyslu se do popředí prodírá bílý nábytek, ať už v matu, nebo lesku. V ložnicích se vyjímají bílé manželské postele, v obývacích pokojích zase bílé obývací stěny a v kuchyních bílé kuchyňské linky i další úložné prostory.

Výrobce ERKADO CZ s.r.o. si nemohl nevšimnout, že momentálně letí bílý dekor, a to napříč různými odvětvími, a proto se zaměřil na výrobu bílých lakovaných dveří. Před nedávnem představil novinku v bílém laku, ve kterém je možné objednat také rámové a obložkové zárubně. Jestliže v interiéru bojujete s nedostatkem prostoru, namísto otočných dveří můžete zvolit v bílém dekoru i posuvné dveře, které vám v místnosti ušetří spoustu místa.

Podívejte se tedy do pestrého produktového portfolia firmy ERKADO CZ s.r.o. a zaručujeme vám, že budete nadmíru spokojeni. Chcete se přesvědčit na vlastní oči? Pak se podívejte na toto video.

Klíčová slova: