Obalové materiály jsou nezbytné pro každého prodejce i výrobce

Potřebujeme kvalitní obalové materiály, ve kterých obsah kartonové krabice bezpečně doputuje k novému majiteli
  |  Komerční sdělení

Alespoň čas od času pošle téměř každý z nás balíček, případně drobný dárek v obálce svým blízkým. Jakmile ale podnikáme nebo pracujeme v některém odvětví, které se zabývá prodejem zboží, či dokonce provozujeme e-shop, je pro nás balení zakoupených předmětů a jejich rozesílání zákazníkům každodenní rutinou. Potřebujeme tedy kvalitní obalové materiály, ve kterých obsah kartonové krabice bezpečně doputuje k novému majiteli.

Kartonové krabice, výplňový materiál i lepicí pásky jsou třeba téměř v každém oboru činnosti

Obalové materiály ovšem nevyužívají zdaleka jen zasilatelské společnosti a internetové obchody. Neobejde se bez nich ani žádný výrobce elektrospotřebičů, autodílů a dalšího zboží. Potřebují je velké podniky i drobní podnikatelé, kteří se zabývají rukodělnou výrobou. Kartonové krabice navíc slouží nejen pro samotnou expedici k odběrateli či koncovému zákazníkovi; často jsou využívány i ke skladování nebo při přepravování meziproduktů z jedné výrobní haly do druhé.

Jaké obalové materiály jsou třeba, aby se zásilka bezpečně dostala do cíle?

Vždy samozřejmě záleží na typu baleného zboží nebo meziproduktu, bez kartonové krabice se ale v drtivé většině případů neobejdeme. Nicméně pro přepravu drobných předmětů nám v některých případech mohou stačit kartonové obálky z pevného a odolného materiálu. Neměli bychom zapomenout ani na výplňový materiál, který ochrání obsah kartonové krabice před nárazy.

Kde pořídíme kvalitní kartonové krabice, výplňový materiál a další nezbytnosti?

Obaly Kredo se zabývají výrobou kartonových krabic a potištěných lepicích pásek i prodejem ostatních obalových materiálů. V jejich sortimentu najdeme i bublinkové a strečové fólie, mnoho typů poštovních obálek, sáčky, pytle, balicí papíry, výplňové materiály a vše ostatní, co potřebujeme pro dokonalé balení.