Prodej grilu pro zdravé grilování – to je nabídka Grilmen

Grilujte zdravě, grilujte na lávovém kameni
  |  Komerční sdělení

Klasické grilování ztratilo svoji dobrou pověst. Karcinogenní látky, jež vznikají kontaktem jídla s přímým ohněm, povýšily grilování spíše na „metlu lidstva“ než na gurmánský zážitek. Avšak dost neprávem, protože grilovat lze skutečně i zdravě. Chce to vědět jak a mít k tomu potřebné vybavení.

Prodej grilů pro zdravé grilování nabízí Grilmen. Pod heslem „Přichází doba kamenná“ nejenže prodává grily a pomůcky pro grilování na lávovém kameni, ale současně dělá osvětu zdravému grilování.

Grilujte na lávových kamenech

Grily s lávovými kameny umožňují grilovat zdravě, bez vzniku karcinogenních látek. Nemusíte se však bát, že se připravíte o chuť grilovaných specialit. Máte šanci vše grilovat bez škodlivin, a navíc též na minimu tuku. Obvykle tuk navíc pro grilování vůbec nepotřebujete. Před použitím se dokonce olejem nemusí potírat ani grilovací kámen. Pro chutný pokrm si vystačíte s tukem přirozeně obsaženým v grilovaném pokrmu.

Kompletní grily i grilovací kameny

Máte doma gril a nechce se vám investovat do jiného, i když vás zdravé grilování více než láká? Grilmen nabízí samostatné grilovací kameny všech tvarů a velikostí. Grilovací kámen se snadno udržuje a čistí. Pouze vyžaduje přirozené chladnutí. Při prudkém zchlazení by mohl prasknout.

Grilmen prodává i kompletní grily s grilovacími kameny. Grilmen Basic je pro ty, kdo již mají ohniště. Jde o konstrukci s deskou z lávového kamene, kterou lze snadno postavit nad stávající ohniště a přímo na něm grilovat. Tento typ grilu proto nemá vlastní topeniště. Druhým typem grilu je Grilmen 3v1. Jde o kompletní gril s vlastním topeništěm a mnoha vychytávkami. Třeba na grilování špízů.

Grily s lávovými kameny si rychle zamilujete

Možná jste grilované pokrmy jedli s výčitkami, nebo jste se dokonce kvůli špatné pověsti grilovaným pokrmům zcela vyhýbali. Teď již nemusíte. Lávové kameny a grily s lávovými kameny vám umožní zdravé grilování masa i dalších specialit. Bez ohořelých kousků i bez zčernalé cibule. Zdravé grilování chutná mnohem více.