Regály do garáže: Vsaďte na kompaktní systém

Moderní regálové sestavy lze složit velmi rychle a jednoduše
  |  Komerční sdělení

Máte ve své garáži pořádek? Pokud ano, rozhodně se sem rádi vracíte cokoli kutit, případně řešit věci okolo auta. Pokud ale patříte mezi ostatní, kteří si na nějakém optimálním uskladnění věci a pořádku nezakládají, měli byste zbystřit. Zajistit si dokonale upravený prostor v garáži není nijak složité. Stačí vám k tomu moderní regálový systém. Díky němu se bez větších problémů dopracujete k tak efektivnímu uskladnění věcí, že už nebudete chtít jinak. Jak takové regály vybírat? Na to se zaměříme v tomto článku.

S důrazem na kvalitu konstrukce

V první řadě se zaměřte na materiál, z něhož jsou regály do garáže vyrobeny. Doba, kdy jste potřebovali nějaké hodně těžké regály, je už dávno pryč. Vystačíte si s moderními modely, jež jsou sice vyrobeny z kovu, ale zároveň se vyznačují maximální možnou nosností. Bez problémů se může pohybovat mezi 200 až 250 kg. Tyto regály si mohou najít své místo nejen v garáži, ale i kdekoli jinde, kde potřebujete efektivně řešený úložný prostor.

Jednoduché a rychlé složení jako samozřejmost

Moderní regálové sestavy lze složit velmi rychle a jednoduše. Záleží pouze na tom, jestli zvolíte bešroubovou, nebo naopak šroubovou variantu. U prvně jmenované vám postačí pouze šikovné ruce. U šroubových regálů budete potřebovat jen základní vybavení. Ke všem regálovým systémům se dnes přikládá podrobný návod, takže určitě budete rychle vědět, jak na to. Regály jsou také variabilní, můžete si je tedy poskládat dle potřeby, případně i měnit v momentu, kdy už budete mít složeno.

Na staré omšelé regály zapomeňte

Přesně tak. Moderní regálové systémy od společnosti Majster Regál jsou typické nejen vynikajícími funkčními vlastnostmi, ale také elegantním provedením. Zvolit si můžete barevné provedení dle vlastní libosti. Práškové barvy jsou maximálně odolné a bez potíží odolají jak oděru, tak i otěru.  

Klíčová slova: