Kam v kraji na nejlepší zmrzlinu? PŘEHLED nejoblíbenějších míst

Když na zmrzlinu, tak na tu nejlepší!
13.07.2016 - 05:58  

Léto si žádá pravidelnou dávku zmrzliny. Vybrali jsme pro vás nejchutnější zmrzliny v okolí. Zajeďte si do rodinné cukrárny ve Vlašimi, na prolévanou zmrzlinu do Měchenic, na točenou do Hýskova a na další.

K letním prázdninám patří bezpochyby dobrá zmrzlina, ať už kopečková nebo točená. Není ale zmrzlina jako zmrzlina. Chce to vědět, na jaká místa zavítat, abychom si užili ty nejlepší chutě. Kde u nás v kraji mají nejvyhlášenější zmrzliny?

Kam chodíte na nejlepší zmrzlinu vy? Pošlete nám své tipy! Buď do komentářů nebo na e-mail info@ctidoma.cz.

Cukrárna a kavárna Štěchovice Hájek a Hájková

Menší cukrárna a kavárna Hájek & Hájková s rodinnou atmosférou, kde od dubna do října mohou zákazníci využít prostornou venkovní zahrádku.

V této cukrárně si nesmíte nechat ujít banánovo-jahodovou zmrzlinu.

Adresa: Hlavní 10, 252 07  Štěchovice (u silnice na Slapy)

Kontakt:  +420 257 711 217

Máte rádi domácí zmrzlinu? Připravte si ji podle našeho receptu.

Cukrárna Fregatta Měchenice

V Měchenicích si nenechte ujít vanilkovou zmrzlinu prolévanou čokoládou, do které jsou přidané rozinky a mandle.

Adresa: Přístavní 1, 252 06 Měchenice, Praha-západ

Kontakt: +420 777 037 214

Rodinná cukrárna ve Vlašimi

Rodinná cukrárna s vlastní výrobnou se nachází v samém centru Vlašimi, a to na Žižkově náměstí. Právem byla vyhlášená cukrárnou roku 2012.

Adresa: Vlašim, Žižkovo náměstí 140

Kontakt: +420 317 844 184

Naplánujte si výlet. Zkuste se vydat na skály.

Zmrzlina 2AD

Zmrzlinárna, která vyrábí skutečnou zmrzlinu. Smetanovou z mléka, žloutků a smetany, ovocnou z ovoce. Dát si tu můžete i kávu a zakoupit výběrovou čokoládu.

Adresa: Zmrzlina 2AD se nachází v Kačici, na hlavní ulici Masarykova vedle pošty a OÚ.

Kontakt: +420 603 794 358

Hýskovská točená zmrzlina

Na nešizenou točenou zmrzlinu si zajeďte do Hýskova na Berounsku.

Adresa: Na Břasích 128, 267 06 Hýskov

Kontakt: +420 608 029 645

 


To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

Přihlášení k odběru newsletteru