Kam pro levnou naftu v Benešově a okolí? PŘEHLED benzinek

K přepadení došlo u Benziny na Červených Vrškách v Benešově
 

Kam si zajet pro nejlevnější benzin a naftu v Benešově a širokém okolí? Máme pro vás velký přehled benzinek na Benešovsku, který už nesmíte dát z ruky. Podívejte se, kam to máte nejblíž a kde je palivo nejlevnější.

Potřebujete natankovat, ale nevíte, kam zajet v oblasti Benešovska? Možností je tady nespočet, o benziny tu opravdu není nouze. Jediné, čím se jednotlivé benzinky liší, je cena pohonných hmot. Připravili jsme pro vás přehledné srovnání podle ceny. Někdo tankuje natural, někdo diesel, proto jsou srovnání hned dvě. 

BENEŠOV: Uzavírky v Benešově budou až do konce září. Zase jich přibylo

Začneme s dieselem. Nejlevnější diesel je v ulici Klášterní ve Voticích za 26,90 korun. Levný je i diesel za 27,50 korun na benzinkách v Sázavě, ve Vlašimi, Týnci nad Sázavou, v Dolních Kralovicích a v benešovské ulici Vlašimská. Název benzinky, přesnou ulici i město vždy vidíte v tabulce. 

 

ScreenShot314.png

 

U naturalu ceny začínají na 28,50 Kč, což je bezkonkurenční cena benzinky ve Voticích, opět je to ta v ulici Klášterní. Levný je ale i natural za 28,90 korun, to jsou ceny benzinek v Bystřici, ve Vlašimi, Sázavě a opět ve Voticích (u jiné benzinky). Název benzinky, přesnou ulici i město vždy vidíte v tabulce. 

 

ScreenShot313.png

 

Kam naopak nejezdit pro naftu ani pro natural? Nejhorší jsou ceny benziny OMV ve Vranově a benziny Shell ve Všechlapech. Všechny pohonné hmoty tady mají za 32,90 korun.

 

Nevíte, kam se vydat o prázdninách v Benešově nebo vás láká romantické okolí zámku Konopiště? Přinášíme vám přehled nejzajímavějších akcí včetně programu kin. Tak hurá za kulturou!