Aspoň na chvíli bezstarostná zábava

 

ČESTLICE - Na 170 dětí z osmi středočeských dětských domovů se koncem měsíce srpna zúčastní akce „Divoké léto v Aquapalace Praha v Čestlicích“, kterou pro ně uspořádal Středočeský kraj. Zábavní ...

ČESTLICE - Na 170 dětí z osmi středočeských dětských domovů se koncem měsíce srpna zúčastní akce „Divoké léto v Aquapalace Praha v Čestlicích“, kterou pro ně uspořádal Středočeský kraj. Zábavní odpoledne, jehož součástí budou kromě koupání také hry a soutěže, se bude konat v úterý 26. srpna 2014 od 14:00 do 18:00.

„Jsme rádi, že můžeme dětem z našich dětských domovů zpestřit konec prázdnin návštěvou aquaparku a dát jim před začátkem nového školního dárek, celodenní vstupenku, který je jistě potěší. Rádi bychom, aby tento typ akcí nebyl ojedinělou záležitostí. Předpokládám proto, že pro děti připravíme další překvapení i pro období Vánoc,“ řekl hejtman kraje Miloš Petera.Dětského odpoledne se zúčastní děti z dětských domovů z Benešova, Pyšel, Krnska, Sázavy, Unhoště, Ledce, SedlcePrčice a z Nymburku. Pro malé návštěvníky aquaparku bude v rámci programu připraveno občerstvení i řada atrakcí spolu s animačním programem.

Regionální mutace| Náš region - Říčansko