Seznámení U KOCOURA

interier U Kocoura
 

Chcete se seznámit, příjemně si popovídat s lidmi, najít nové přátelé, dobře i chutně se občerstvit a zatancovat si při hudbě 80-90 let, ale i v rytmu dnešní doby? Tak zde je tip.

Kam jít sám, nebo s partou přátel se o víkendu pobavit, a třeba i zatančit, je v dnešní době oříšek, který by stěží rozlouskla i Popelka. Ve větších městech se to řeší tím, že ve 20 hodin do kavárny či prostoru kde se bude tančit přijde DJ  DUC DUC, rozbalí dva cd přehrávače, do mikrofonu zakrofe jedna dva tři… a jede se nonstop. Šance si popovídat tak, abychom na sebe nekřičeli a slyšeli se, je pramalá. Jinak ve velkých městech je klid, krom malých Country salonků a restauracích, kde se koná posezení při Country hudbě. V okrajových částech hlavního města Prahy a příměstských obvodech  je to složitější, jelikož se o takových akcích moc neví a to je moc velká škoda.

Ale přesto jsou výjimky. Na jednu takovou jste srdečně zváni. Koná se 17.07.2015 v restauraci U Kocoura (dříve U Kavalíra), Jandova 4, Praha 9 – Vysočany - Jen 200 m od metra B – Vysočanská přes rušnou křižovatku směrem k vlakovému nadjezdu najdete hospůdku s příjemným posezením, s prostory na tanec, vyhrazeno pro všechny kdo se přijdou pobavit, najít nové přátelé, či se seznámit. K tanci hraje DJ Zdeněk Cyrner (melodická taneční hudba od 80. let do současnosti), Solidní výběr a korektní ceny nápojů, ale i jídel za lidové ceny. Možnost posedět i v zahradní restauraci. Hraje se od 19 do 24 hodin, taktéž i tombola je v programu. Prostředí je nekuřácké, a pro kuřáky je vyhrazen prostor v horní části restaurace, či na zahradním posezení. Na věk se nehledí, ale je pravdou, že tam chodí nezadaní lidé sólo, ale i společně s přáteli ve věku40 a více let. Je to jedna z mála akcí určené pro nezadané v této oblasti. Také se vyjíždí i na společné víkendy, kde je zajištěno ubytování, strava, večerní program, ale i společné procházky po okolí.

Ale o tomto zas příště.