Seznamka, net, a jak dál ? - 1. díl

to je lidí...
 

Chceme se seznámit, najít parťáka pro život, přítele, kamaráda či kamarádku, nebo bezva partu přátel? Jdeme na to. Hurá na seznamku, a půl je hotovo. Doopravdy? No jo, ale na kterou seznamku se zalogovat, kterou použít. Co o sobě napsat, jakou profilovou fotografii dát či nedat, a jsme u jádra věci, neboli pudla, jak se říká.

Sedíme u počítače a lustrujeme v nabídce seznamek jakou si vybrat. Klikáme na ty, kteří už tam jsou přihlášeni a mají svoji osobní inzerci na seznámení. Zvědavě koukáme kdo kde je, jaký je, co osobě napsal, uspokojujeme svůj zvědavníček, ale zároveň i podchycujeme informace jak a co napsat o sobě, jakým stylem a co uvést. No řekneme si na rovinu, je z čeho vybírat. Seznamek na netu je nepřeberné množství, malé i velké, jen si vybrat.

Když už si vybereme jednoho favorita s vhodnou databází protějšků v kategoriích od flirtu až po vážné seznámení, a jsme si jisti co vlastně hledáme, čeká nás první krok. Vymyslet si přezdívku, jenž nás bude presentovat na portálu Seznamky že jsme to my a nikdo jiný. Vybrat si naši věkovou kategorii, jakou formu seznámení hledáme, zda flirt, nezávazné setkání či vážné, přátelství, atd. Je to ošemetná věc se trefit, protože první setkání na veřejnosti s protějškem není flirt ani vážné setkání, ale je to nezávazné setkání, přátelské, kamarádské… zde je každá rada vzácná.

 Takže se zalogovat, a zvolit svůj správný nick pod kterým nás lidé budou číst. Chtělo by to něco jasného, krátkého, něco co by hned vypovědělo něco o nás.

Občas takové ty nicky, které jsou na všech seznamkách jako např. zmrzlá vdova, jen pro tebe, Anička sluníčko, a na fotce není Anička ale snad její babička, nebo chci to hned, atd. To se hned vynoří otázka co chce hned. Za tím se dá skrýt mnoho…  takže touto cestou NE.

Co byste na to řekli vy v této situaci? Máte svoji zkušenost? Jaký nick byste volily vy? Nebo snad už máte?

Napište, poraďte. Budem rádi.