Policisté hledají řidiče, který srazil stařenku

ilustrační foto
 

Benešovští policisté žádají řidiče a případné svědky, aby se jim přihlásili k vyřešení nehody z dopoledne 8. července v Nádražní ulici.

Nádražní ulice v Benešově byla místem střetu pětasedmdesátileté paní s osobním vozidlem  a to ve středu 8. července okolo jedenácté hodiny. Podle jejího popisu se tak mělo stát na přechodu pro chodce, když přecházela druhou polovinu vozovky za ostrůvkem. Vozidlo bylo nejspíš červené. Řidič ve věku kolem třiceti let zastavil a zjišťoval, zda není zraněna a odvezl ji domů. Teprve později zjistila, že má zranění na noze a šla proto k lékaři a později také na policii. Bohužel si nevzala na řidiče žádný kontakt.

Policie proto případ řeší a žádá zmíněného řidiče i svědky nehody, aby se přihlásili a podali výpověď. Jakékoliv informace k této dopravní nehodě benešovský dopravní inspektorát na tel. čísle: 974 871 261.

Zákon č. 361/2000 Sb. o provozu na pozemních komunikacích stanoví, že účastníci méně závažných dopravních nehod mají sepsat společný záznam a navzájem si prokázat svou totožnost.

Klíčová slova: