Příležitost nejen pro maminky: Baby Office rozšiřuje svůj tým

Lektorem v Baby Office se můžete stát nyní i vy
 

Baví vás práce s dětmi, rádi s dětmi tvoříte, sportujete nebo jim předáváte nové zkušenosti? Pak máte možnost se realizovat v jedinečném projektu.

Prostor pro rodiče a děti Baby office je projekt sociálního podnikání, který zaplňuje mezeru na trhu, kdy rodiče s malými dětmi nenalézají dostatek příležitosti k osobní a pracovní realizaci. Pod jednou střechou nabízí plnohodnotné pracovní zázemí pro rodiče a kvalitní péči pro jejich děti. Pod jednou střechou najdete sdílenou kancelář, miniškolku i individuální hlídání, nabídku kurzů a seminářů či kroužků pro děti. Mimo to Baby Office provozuje mobilní koutky a pořádá zážitkové programy pro celou rodinu.

O coworkingových centrech v Praze a okolí můžete číst zde.

Lektor mobilních koutků
V současné době Baby Office hledá lektory mobilních koutků pro práci s dětmi na akcích v Praze i po celé ČR, kde lektoři pečují o děti a tvoří doprovodný program.
Práce je vhodná pro rodiče na mateřské či rodičovské dovolené, studenty i další zájemce. Požadováno je pedagogické vzdělání nebo dodatečné kurzy v péči o děti či zkušenost práce s dětmi ve volnočasových aktivitách (kroužky, tábory apod.). Cizí jazyk není nutný, ale je výhodou.
Pokud máte o tuto práci zájem, pošlete svůj stručný profesní životopis a motivační dopis na e-mail: kristyna.sedinova@babyoffice.cz (uveďte svoje možnosti dostupných lokalit). Více naleznete na:  www.babyoffice.cz
www.mobilnikoutky.cz

Zdroj: Baby Office