Nejzajímavější tipy na víkendové akce pro děti v Praze a okolí

Jízda řepařskou drážkou je velkým zážitkem nejen pro děti
 

Divadélko v angličtině, rodinný den s leteckou show na farmě, slavnostní otevření vodního světa v Mirákulu nebo výlet řepařskou drážkou. Opravdu je z čeho vybírat.

Pohádka v angličtině Under the Sea

V sobotu 25. července se můžete vydat s dětmi do Kids&Us Praha Malešice, kde od 11 hodin začíná divadélko v angličtině pro děti od 3 do 10 let. Pohádka s názvem Uder the Sea je dobrodružnou výpravou dítěte za pokladem z vraku pirátské lodi. Hrát nebudou jen herci, ale také malí diváci. Více naleznete na: www.kidsandus.cz

V Mirakulu se bude slavit

 Slavnostní otevření vodního světa se uskuteční 25. července od 11:00. Odpoledne pak začne program -  vystoupení kouzelníka a tanečníka Radka Bakaláře, zpívání s Myš a Maš, oblíbené tancování se psy s Vandou Gregorovou. Pro děti bude dále připraveno malování na obličej nebo tetování. Více O vodním světě můžete víc číst zde.

Rodinný den a letecká show

Na neděli připravila farma Čapí hnízdo bohatý program pro celou rodinu. Program začíná od deseti hodin a o zážitky nebude rozhodně nouze. Připraven je zoo labyrint a naučná stezka o přírodě, lanové centrum, golfová akademie pro děti i dospělé, lodičky na rybníku, projížďky na traktorech New Holland, bagrshow aneb zatluč kolík s minibagrem CASE, rodinná bojovka, ve které každý vyhrává, Besip simulátor dopravních nehod a spoustu další zábavy. Ve 13.30 hodin začne akrobatická letecká exhibice pilota Red Bull Air Race Martina Šonky. Další informace o akci na www.capihnizdo.cz.

Výlet řepařskou drážkou

Jedinečným zážitkem nejen pro děti je jízda takzvanou řepařskou drážkou, což je úzkokolejná dráha, kterým se vozila řepa do cukrovaru. Malé nádraží, kde vláčky svoji trasu končí a začínají, naleznete hned na kraji Kolína Sendražic. Z drážky pak můžete přesednout na druhý vláček, který vás doveze do Vigvamu Němčice. Přesnou trasu, jízdní řád a další informace naleznete na: www.zeleznicka.bloudil.cz