Hokejoví Rytíři zbystřete! „Permice“ na Kladno jdou do prodeje

 

Permanentní vstupenky na sezonu 2015/2016 jsou od dnešního dne v prodeji. Jejich cena i seznam výhod zůstává stejný.

 

Držitelé permanentek se už nezdrží u pokladen před každým z 26 domácích zápasů základní části. Stejně tomu bude i během duelů play off 1. ligy, případně i v zápasech o udržení v soutěži. Na permanentkáře je pamatováno i předkupním právem na lístky, pokud se hráči Rytířů Kladno kvalifikují do baráže o účast v extralize. Výhod celosezónní vstupenky využijí fanoušci Rytířů i pro všechna přípravná utkání. Poprvé tedy už v úterý 4. srpna, kdy Kladenští přivítají na vlastním ledě Ústí nad Labem.

 

Vedle jistoty stálého místa na stadionu a finanční úspory oproti nákupu jednotlivých vstupenek s sebou koupě permanentky nese i další výhody. Jsou to zvýhodněné ceny zboží u partnerů klubu, autobusová doprava po utkání zdarma či levnější cena výjezdů na venkovní zápasy.

 

Ceny permanentek zůstávají stejné jako minulý rok. Do sektorů na stání si fanoušek připraví 1500 Kč. Ze sedačky uvidí hokej od 2000 do 2500 Kč. Důchodci nad 70 let, mladší 18 let a držitelé průkazu ZTP mají vstupenky o 200 korun levnější. Místa k sezení držitelům permic z minulého ročníku klub rezervuje do 6. srpna. Teprve poté budou uvolněny do volného prodeje. Zájemci si vstupenky mohou obstarat pouze na pokladnách kladenské ČEZ areny. Otevírací dobu pokladen a další informace naleznete zde.

Klíčová slova: