Kralupy nad Vltavou upřesnily termíny částečné uzavírky Lobečku

Mapa plánované uzavírky
Zobrazit fotogalerii (1)
 

Během srpna se v Kralupech nad Vltavou bude opravovat Mostní ulice od mostu T. G. Masaryka až po kruhový objezd v Lobečku, proto ve městě bude omezen provoz.

(aktualizováno 31. 7. 2015)

V rámci plánované opravy v Kralupech nad Vltavou dojde jen k položení nového asfaltového povrchu. Uzavírky by měly trvat maximálně do konce srpna.

Ve středu 5. srpna bude zahájeno frézování kruhového objezdu za plného provozu. 

Od čtvrtka 6. srpna do pondělí 10. srpna bude osobní doprava řízena semafory, protože se částečně omezí průjezd po okružní křižovatce. Důvodem jejího uzavření je oprava povrchu vozovky.

Nákladní doprava bude odkloněna objízdnou trasou dlouhou 5,7 km. Od kruhového objezdu se řidiči nákladních vozů vydají na silnici č. II/101. Po ní (ul. Veltruská) se dostanou na křižovatku se silnicí č. II/608, která jezavede na okružní křižovatku se silnicí č. III/00811. Objízdná trasa je obousměrná.

  1. 6. a 7. srpna bude možné projet oběma směry z ulice Mostní do ulice Veltruská. Nebude možné se kvůli uzavření jízdních pruhů okružní křižovatky, včetně uzavření průjezdů z ulice Mostní do ulice V Pískovně a z ulice O.Wichterleho do ulice Veltruská
  2. Mezi 8. až 10. srpnem bude umožněno pro oba směry projet z ulice Mostní do ulic: V Pískovně, O.Wichterleho a Veltruská.

Kralupy nad Vltavou také nařídily objížďku pro řidiče osobních automobilů: „Ve směru od areálu „Kovošrot“ na křižovatku silnice č. III/00811 (ul. V Pískovně) s místní komunikací, dále po této místní komunikaci na místní komunikaci (ul. Třebízského) a zpět na silnici č. II/101 (ul. Mostní). Objízdná trasa je obousměrná."

Následně od pondělí 17. srpna nejpozději do pondělí 31. srpna proběhne částečná uzavírka a oprava Mostní ulice. Provoz budou řídit semafory a oprava proběhne po úsecích. Okolní ulice budou pro řidiče dostupné.

„Silniční provoz bude veden kyvadlově v jednom jízdním pruhu a řízen světelnou signalizací. Stavební práce budou realizovány ve dvou etapách. Obslužnost lokality Lobeček bude v rámci pokládky živičného povrchu vozovky předmětné silnice zajištěna ul. Masarykova nebo ul. Tř. Legií dle příslušné etapy,“ uvedlo město Kralupy nad Vltavou na facebooku.

Ve dnech od 27. do 31. srpna také dojde k malbě vodorovného dopravního značení v rámci akce „průtah města“. Průjezdnost bude zajištěna pomocí semaforů.

Na trase Kralupy - Nelahozeves a v obci Nelahozeves dojde v tom samém termínu k opravě výtluků.

zdroj: www.mestokralupy.cz

Klíčová slova: