Veterány v sobotu zamíří na pláž pískovny v Mlékojedech

Ford Capri má kuriózní historii a pořadatelé dlouho nevěděli, v jaké kategorii bude soutěžit.
 

Beach Park Mlékojedy bude po celou sobotu 22. srpna hostit první ročník akce Veteráni na pláži, tedy inovativního srazu veteránů a youngtimerů (aut starších patnácti let).
 

Všichni pořadatelé této události, Zpátečka.cz, Veteráni na Truc a My Classic Ride, mají několikaleté zkušenosti s pořádáním obdobných akcí a úzce spolupracují.

 

Inovativní sraz slibuje spoustu zábavy

V Mlékojedech proběhne v rámci akce i grilovací show, módní přehlídka, promítání filmů o veteránech, ale zábava a soutěže pro děti i dospělé. Na své si přijdou i ženy, pro které zde budou připraveny například ukázky letního líčení.

V areálu Beach Parku Mlékojedy je nejen pláž, ale i volejbalové hřiště, či lezecká stěna, kterou si návštěvníci mohou vyzkoušet. V relax zóně jsou připraveny nafukovací trampolíny. Děti se mohou vyřádit domcích v korunách stromů či na různých prolézačkách. 

„Svým zařazením do kategorie “inovativní sraz” opouštíme škatulku “zkostnatělých” veteránských srazů a chceme ukázat, že i veteránské akce nemusí být nutně jen o šňůře zaparkovaných starých aut, debatách o jejich spotřebě, “krouťáku” a přehlídkách prvorepublikové módy, ale především o moderních doprovodných programech, které pobaví celou rodinu," říká spolupořadatelka Kateřina Pavlíčková.

Volvo 940 je na startovní listině pod číslem 82
Zobrazit fotogalerii (6)

Odpoledne závod, v noci retro diskotéka

Registrované posádky také čeká necelých 80 kilometrů dlouhý orientační závod po středních Čechách, která bude doplněná o zábavné úkoly. Hlavní check-point se nachází na náměstí Míru na Mělníku.

Denní program akce bude zakončen slavnostním vyhlášením vítězů na pódiu a módní přehlídkou. Po 20. hodině se koná diskotéka ve stylu sedmdesátých až devadesátých let, na které je vítán dress-code z příslušného období.

 

Sraz veteránů na pláži

22.08.2015 - 10:00

Neratovice - Inovativní sraz veteránů a youngtimerů v pískovně Mlékojedy u Neratovic (jen 20 minut z Prahy) se uskuteční v sobotu 22. srpna 2015 od 10 hodin. Akce není pouze pro autíčkáře, ale pro široké spektrum návštěvníků. Vstupné pro návštěvníky je dobrovolné. Více informací v článku .Více o akci

Veteráni na pláži - hlavní checkpoint závodu

22.08.2015 - 13:0017:00

Mělník - Inovativní sraz veteránů a youngtimerů v pískovně Mlékojedy u Neratovic (jen 20 minut z Prahy) se uskuteční v sobotu 22. srpna 2015 od 10 hodin. Akce není pouze pro autíčkáře, ale pro široké spektrum návštěvníků. Vstupné pro návštěvníky je dobrovolné. Více informací se dozvíte v článku .Více o akci

 

Klíčová slova: