V Mirákulu se sejdou vícerčata i „klokaní rodiče“

V loňském roce se se v parku sešlo 266 vícerčat. Bude letos rekord překonán?
Zobrazit fotogalerii (3)
 

Park v Milovicích ve spolupráci s Klubem dvojčat a vícerčat pořádá další setkání vícerčat a to bez rozdílu věku. Ale to není zdaleka vše…

Děti i paličky s sebou

Předposlední srpnová sobota bude v Mirákulu ve znamení rekordů. Nejen vícerčata, ale i rodiče, kteří nosí děti v šátcích či nosítkách možná překonají loňský rekord. Dalším sobotním pokusem je největší počet bubnujících na jednom místě.

Loňské rekordy

Poslední srpnovou sobotu roku 2014 se v parku sešlo 266 vícerčat, 161 nosičů dětí v šátku či ergonomickém nosítku a 432 bubeníků.

 

Spousta zábavy

„Rádi přivítáme nejen děti, ale i dospělá vícerčata. Nudit se u nás rozhodně nebudou, už proto, že oproti loňsku se náš park rozrostl o vodní svět nebo úžasnou lesní zónu. Svoláváme všechny, abychom loňské rekordy překonali. Loni jsme si užili spoustu zábavy a věříme, že nejinak tomu bude i letos,“ zve majitel a ředitel Parku Mirakulum Jiří Antoš.

Sobotní program

  • Otevřeno bude od 10 hodin
  • V půl jedné vypukne sčítání prvního rekordu, tedy „klokaních“ nosičů s potomky.
  • Od 13.15 se bude sčítat množství vícerčat na jednom místě.
  • Ve 14. 00 h vystoupí Yvetta Blanarovičová, která pro děti připravila hudební pořad spojený s malou soutěží.
  • Od 15.00  se otřese blízkými seismografy nejvíce bubnujících osob na jednom místě. Mistrem bubeníkem bude osvědčený Tokhi a jeho nadšení perkusionisté z Groove Army.

 

Pro vícerčata i nosiče při včasné registraci vstup zdarma

Vícerčata, klokaní rodiče, opatrovníci, nosiči a nesené dítko mají při včasné registraci vstup zdarma a zvýhodněný vstup za 120 Kč pro dva členy svého doprovodu. Registrovat se mohou na e-mailu petra.rakousova@email.cz do 21. 8. 2015 do 15:00. Při registraci po termínu platí vstup pro nosiče i dítě v nosítku zdarma, doprovod již hradí plné vstupné. Při registraci po termínu platí vstup pro vícerčata zdarma, ale doprovod již hradí plné vstupné.

Klíčová slova: