Chci se seznámit, ale jak? Na seznamce? Ale na jaké

 

V běžném životě k seznámení není moc možností. Jsme od rána v kole, po práci toho máme ještě dost co zařídit, doma občas nějaké povinnosti, do toho své zájmy a jsme rádi, že jsme rádi. Takže ve chvíli volna vlítneme na seznamku přes internet a pátráme po tom vysněném snu do života. Ale na jakou seznamku se obrátit?

Chce to mít své štěstí

Pro středočeský kraj a pro hlavní město Prahu si už dlouhodobě drží pevnou pozici v žebříčku seznamovacích agentur seznamka Štěstí. Sídlo má na Mělníku, je přehledná, a v její databázi je velký výběr potenciálních hledačů toho svého protějšku. Denně se registruje podle statistiky seznamky na 300 zájemců, takže výběr je doopravdy velký. Výběr kategorií koho hledáme, věk, místo bydliště, vložení fota, je velice snadné, a co sdělíte navíc je jen vaše rozhodnutí. Po první registraci formou placené SMS jste v databázi, můžete nadále vkládat inzerci, a s nadějí čekáte, kdo vám odepíše.

 

Pro náročnější je to náhoda

V Praze je naopak seznamka pro náročné, čili na úrovni. Jen jaksi tu úroveň má posazenou každý z nás jinak. Jde o seznamku Náhoda. Publikuje ten fakt, že je výjimečná ve všech směrech. Jak ve vyhledávání protějšků, tak seznamovacích akcích, atd. Podle profilů je tu snad centrální registr podnikatelů, kancelářských sil, a manažerů. Vyplnění všech kolonek je na delší čas, ještě že to po vás nechce číslo kreditní karty. V horní liště najdete nákupní košík, takže nic zde není zadarmo, Pokud nevíte, jak se ve všem orientovat firma dodá i osobního konzultanta, psychologa, i právníka, ale vše něco za něco. Má osobní rada, bez peněz tam nelez.

 

Další v řadě seznamek

Seznamka BE2 je jedna ze seznamek, kde registrace je zcela zdarma, a má v databázi přes 350 000 členů, kteří jsou údajně prověřeni, že nemají na jiných seznamkách stejné profily. No je to na každém, tomu uvěřit či ne. Stačí změna nicku a jsme na všech seznamkách. Pokud si zadáte do vyhledavače BE2, otevřou se vám odkazy a recenze ohledně této seznamky. Bohužel, žádná sláva.

 

Jedna perlička pro hezký den

Co seznamka to minimálně 300 - 400 tisíc zájemců o seznámení. S ohledem na počet seznamek pokud by tomu tak bylo, pak se seznamují snad i kojenci. V součtu všech zájemců o seznámení by se možná převýšil celkový součet všech obyvatel v ČR.

Takto bychom mohli pokračovat od jedné seznamky ke druhé. Každá je nejlepší, na úrovni, jde jen o to na jaké, aby se vzájemně nesrazily. Jsou seznamky bez finanční registrace, jsou seznamky, které zašlou registrační SMS ve výši 80 až 150 Kč, ale je i seznamka, kde i za jednu odeslanou informaci o protějšku, a jeho adresu i foto, si seznamka účtuje až 4000 Kč.

 

Závěr všeho jest…

Chce to pevné nervy. Porovnat seznamovací portály, zjistit jaké je zastoupení zájemců, ale hlavně si všimnout, zda seznamka umožňuje nahlédnout do registru inzerentů i jejich fotografií bez registrace. Je to obrovská výhoda.

 

Na co se příště těšit

V září na portálu www.ctidoma.cz najdete hitparádu seznamek na Internetu, kde vám poradíme jaká je nejlepší, jak vyplnit inzerát, co o sobě uvést, čeho se vyvarovat, a kam raději ani lidově řečeno nelézt.

Využili jste někdy služeb seznamky? jaké máte zkušenosti?

ano, dobré
4% (1 hlas)
ano, ale nic moc
30% (7 hlasů)
ano, ale otřesné
43% (10 hlasů)
uvažuji o tom
0% (0 hlasů)
ne
22% (5 hlasů)
Celkem hlasů: 23