Úvalské mámy zvou na Bleší trh

Na blešáku v Úvalech můžete nakoupit pro děti jak oblečení nebo třeba hračky
 

Pravidelné burzy s dětským oblečením a dalšími potřebami, jsou stále oblíbenější jak ve městě, tak na vesnici. Co všechno seženete na úvalském bleším trhu?

„Bleší trh se bude konat v Úvalech 12. září 2015 od 8.30 h do 12 hodin v sokolně na náměstí Arnošta z Pardubic. Maminky zde mohou nejen nakoupit, ale i prodat,“ říká jedna z organizátorek a Jana Procházková ze sdružení Mámy v Úvalech. Nakpupit bud emožné dětské, ale i dospělé obelčení, hračky, sportovní potřeby, knížky, hračky a další.

Pro prodejce

Dle jmenovaného seznamu můžete přinést prodat téměř vše, co doma najdete a už neupotřebíte. Ať už půjde o dětské oblečení, hračky, sportovní potřeby, ale i knihy či obrazy. Výjimku tvoří pouze potraviny a vše nefunkční.

Podmínky pro prodávající: Prodejní místo stojí 90 Kč. Každý si prodává své věci sám, ty musí být označeny cenovkou. Rezervovat si můžete místo do 9. září do 17 hodin na e-mailu: mamyvuvalech@email.cz.

O mámách v Úvalech

Mámy v Úvalech vznikly před dvěma lety, kdy je založily Katka a Jana – dvě mámy na rodičovské dovolené. K nim se postupně přidávají další maminky. Sdružení pořádá akce pro předškolní děti, ale i pro rodiče - například různé semináře. Na jejich Facebooku, najdete mimo jiné i bazárek, kde je možné sehnat pro děti nejrůznější věci. Velikou výhodou je, že všechny věci, které tam rodiče prodávají, jsou k předání v Úvalech nebo blízkém okolí.
 

Klíčová slova: