Bowling - pomocník k seznámení.

Bavil se každý z nás na plno
 

Druhá akce ve znamení setkání lidí singles, a lidí, kteří hledají nové přátelé, kamarády při společné akci je za námi. Akce se vydařila, další bude následovat.

 

Jak bylo avizováno, v sobotu 22. 8. 2015 od 19,00 proběhlo setkání přátel portálu www.čtidoma.cz, v bowling centru Metropole Zličín. Obavy, zda nás bude dost, nebo zda se vůbec někdo zúčastní, se rozplynuly hned po příchodu. Na akci se dostavilo celkem 11 lidí, různého věku. Zapadli jsme do hovoru jako by nám bylo všem stejně, což znamená stále mladí, čilí a akční. Dráhy byly zamluvené, a po seznamovací konverzaci kdo je kdo a odkud je, nás volaly k tvrdému boji ve válení koulí.

A jde se na to

Na konci dráhy se vyzývavě tyčily kuželky a doslova bylo cítit, jak mají navrch, protože někteří z nás tuto hru hráli poprvé. Byli mezi námi i profíci, při jejichž pohledu kuželky padali předem.

Nadiktovali jsme obsluze naše jména, ta je objevila na obrazovce, a hra začala. No začala, jak pro koho. Měli jsme rezervované dvě dráhy, seděli jsme kolem a koukali na druhé, jak jim to jde, a brali si vzor, jak na to. Dámy se nenechaly zahanbit, zaválely i strike.  Pánové drželi krok, a čas setkání uplynul jako voda ve Vltavě nenávratně pryč. Nastal poslední hod v sérii, strčil jsem unavené prsty do otvorů na kouli, a zvedl ji. Málem jsem si ulomil prsty. Už jsem nemohl. Ta koule byla těžká jak chrochtavé zvíře. Dráha se v mých očích nejméně 3 x prodloužila a ty drzé kužele byly hodně daleko. Netrefil jsem ani jednu. Obrazovky potemněly, a my jsme zůstali dál v atmosféře příjemného setkání a povídání.

Dámám to obvzvláště šlo.
Zobrazit fotogalerii (5)

    

Závěrem poděkování ostatním bowlingovým nadšencům, kteří zde měli soukromou party. Dali se s námi do družného rozhovoru, vzájemného fandění, i ovací, když se někdo trefil a sundal ty provokující kuželky na poprvé. Ruka, s kterou jsme házeli, bude mít asi na týden prsty delší o 10 cm, ale stálo to za to.

 

O dalších akcích vás budeme včas informovat. Sledujte portál www.ctidoma.cz a nic vám neujde.

 

Dodatek:

V letních měsících je cena za pronájem dráhy ve slevě, restaurace vynikající, výběr nápojů též, cenově vše velice přijatelné. Parkoviště přímo u vchodu, metro B, konečná Zličín, vchod od výstupu do obchodního centra Metropole cca 100m.