Kam na výstavy domácích mazlíčků

Svoji výstavu mají i malý hlodavci - křečci.
 

Tento víkend, v  září i říjnu se opět v Praze i jejím okolí vystavovat nejen psi a kočky, ale i křečci. Chybět nebude ani teraristická burza.

Interdog Bohemia

Již tento víkend 29. a 30. srpna se koná na Výstavišti Krásná louka v Mladé Boleslavi výstava psů, kterou pořádá kynologický spolek Mladá Boleslav. Více informací o celé akci získáte na www.interdogbohemia.com.

Výstava křečků

10. mezinárodní výstava křečků a křečíku pod záštitou Českého křeččího klubu se bude konat 26. září v Praze od 10 hodin v Toulcově dvoře ve středisku ekologické výchovy. Více informací o celé akce se dozvíte na: http://www.ceskykrecciklub.cz/czech/ckk.htm

Náš chov 2015

V dnech 08. 10. 2015 - 11. 10. 2015 se na Výstavišti Lysá nad Labem bude konat 20. ročník národní výstavy hospodářských zvířat a drobných zvířat, potřeb pro chovatele, krmení, technologií pro chov a veterinárních pomůcek. Více informací zjistíte na www.vll.cz.

Teraristická burza

TERRABAZAR je nejstarší teraristická burza v Praze založená Teraristickým spolkem Praha. Po dlouhé době změnil TERRABAZAR své působiště a přesídlil se blíže k metru Pankrác a koná se pravidelně jednou za měsíc - tentokrát 26. září. Více zjistíte na www.terrabazar.cz/.

Mezinárodní výstava koček

Výstava se uskuteční 10. a 11. října ve Společenském domě ve Zdicích. Pořádá ji ČSCH – ZO Zdice kromě soutěží dospělých koček se budou posuzovat i koťata. Více informací získáte na: www.schk-zdice.cz

 

Klíčová slova: