Chlupáči v nouzi hledají nové páníčky

Daník - štěně křížence - je zatím umístěn v útulku. Najde nový domov?
 

Útulek v Tmani u Berouna je dočasným útočištěm nejen pro kočky, ale čas od času přijme i pejska. Ti však potřebují co nejdříve svůj nový domov. Pomůžete jim ho najít?

Daník

Daník (na hlavním obr. nahoře) je roztomilé štěně středním až velkého vzrůstu, stáří 11 týdnů. Má krásné oči a chundelatý kožíšek. Majitelku přestal bavit a tak skončil u nás. Daník je miláček a mazel. Má rád lidskou společnost, je hodný, vhodný k dětem nebo k jinému pejskovi.

Rexík


Rexík je asi pětiměsíční štěně křížence. V útulku byl jako malé štěně, v dubnu 2015 si ho adoptovala rodina kousek od Českých Budějovic. Bohužel jeho noví majitelé nedávno zavolali  do útulku, s tím, že Rexíka nechtějí, že si pro něj mají z útulku přijet. Tak se znovu ocitl v Chlupáčích.
Rexík je milý a přátelský, je to aktivní pejsek. Hledáme pro něho domov nejlépe v domku se zahradou. Rexík je kamarádský, je zvyklý na děti.

Elza

Fenka Elza se do útulku dostala s devíti ještě slepými štěňaty. Štěňátka vyrostla a už jsou v nových domovech. Elza je ze začátku malinko nedůvěřivá, ale zvykne si. Je kastrovaná. Není vhodná k malým psům. Je vhodná do bytu nebo do domku se zahradou, ale pouze s pelíškem doma. 

Více informací na chlupacivnouzi@volny.cz

 

 

 

Klíčová slova:
pes