Eva Pilarová vystavuje fotoobrázky v Neratovicích

Eva Pilarová na vernisáži v Hospůdce v zatáčce
Zobrazit fotogalerii (6)
 

Do konce září můžete navštívit 63. výstavu fotoobrázků zpěvačky Evy Pilarové, která měla 9. září vernisáž v Neratovicích-Lobkovicích. Fotografie si můžete prohlédnout v článku.

Podruhé v Neratovicích

Nápad uspořádat tuto výstavu vzešel z hlavy pana Pecháčka, který prozradil, že Eva Pilarová již v Neratovicích jednou vystavovala.

Interview s Evou Pilarovou „Po čtyřech letech jsem jí zavolal a paní Eva souhlasila," řekl a také prozradil, že se v Neratovicích každý měsíc pořádá nějaká výstava. „Po New Yorku jsou Neratovice druhé fotografické město, jak já vždycky s nadsázkou říkám. Je to pravidelná záležitost," prohlásil organizátor.

Fotoobrázky jsou k vidění zdarma až do 30. září 2015

Výstava fotoobrázků zpěvačky Evy Pilarové se koná od 9. září v Hospůdce v Neratovicích-Lobkovicích, kterou najdete v ulici Palackého 3. „Neratovičtí jí říkají Hospůdka v zatáčce," pověděl Jiří Pecháček.

Fotoobrázky si může prohlédnout zdarma každý až do středy 30. září.

Místo, kde se výstava koná, se paní Pilarové líbilo: „Není to nějaké obrovské, ale jsou tam klenby, fakt je to tam moc hezké. Je to čerstvě otevřené a já jsem vlastně měla tu čest, že jsem tam zahajovala."

Jedním z témat fotoobrázků je New York
Zobrazit fotogalerii (6)

Na vernisáži bylo plno a zpívalo se

Zpěvačka Eva Pilarová prozradila: „Toto je moje 63. výstava. Za tu dobu se ty obrázky obměnily. Letos budu mít už jen výstavu v Praze v Senátu. Příští rok bych měla mít 6 výstav, které se rýsují a jedna z nich by měla být v Odoleně Vodě."

Fotoobrázky Evy Pilarové se vystavovaly kromě České republiky například ve Vídni, na Slovensku a několika dalších zemích.

Paní Eva Pilarová si na vernisáži zapěla

Jiří Pecháček se o vernisáži, která proběhla ve středu 9. září, vyjádřil slovy: „Bylo to úžasný. Odhaduji, že přišlo kolem 40 lidí, já jsem to nepočítal. Ta místnost byla malá a bylo plno. fantastické bylo, že paní Eva nám zazpívala a lidi zpívali s ní. Paní Pilarová je strašně příjemná dáma. S každým si popovídala, s každým se vyfotila, podepsala fotku. Takže my jsme si to užívali. Myslím, že lidi na ni budou vzpomínat."

 

55. výročí na české scéně

Eva Pilarová na 29. října bude mít koncert v pražské Lucerně k 55 letům působení na české scéně. Jako hosti zde vystoupí například skupiny Lokomotiva a Wohnout, či zpěvák Vojta Dyk či Matěj Ruppert.

 

Fotoobrázky Evy Pilarové (výstava)

09.09.2015 - 14:1530.09.2015 - 20:00

Neratovice - Eva Pilarová vystavuje zdarma fotoobrázky v Hospůdoce, Palackého 3, Neratovice-Lobkovice, a to až do konce září.Více o akci

Klíčová slova: