Zpověď nad šálkem kávy pokračuje

Seznamování je i o večerech samoty u kávy, a dumáním co dál.
 

Seděli jsme spolu nad šálkem kávy a probírali jsme, jak se lidé dokážou změnit v životních situacích, do kterých se dostanou.

Předchozí díl rozhovoru najdete zde: 1. část  2. částŽaneto, a nebylo to i o tom majetku? Byl skoro bezdomovec, neměl kde bývat a u vás dostal práci, na hotelu bydlení, v restauraci jídlo zadarmo, u vás našel lásku, přičuchl k majetku, k penězům,…

Ano později to i sám řekl, a že se toho nevzdá jen tak. Byla jsem už úplně na dně, nespala jsem, nevolnost, nervy, až rodiče dospěli k názoru, že to tak nejde, jeho propustili, našel si na seznamce jinou oběť a žije u ní. Občas zavolá, řekneme si, jak se daří, na otázku jak se mu daří, odpovídá kladně a spokojeně, ale má inzerát na seznámení ve všech seznamkách co jsou na internetu s poznámkou rodinný dům vítán.

Takže teď jste  singles . Jak vidíte svou budoucnost? Chcete ji po tom všem změnit?

Cítím to tak, že pro mě není tak důležité se vdávat nebo ne, ale chci mít tu svou lásku, člověka, s kterým si mám co říct, stejné zájmy, a cítit že ho bavím já, jako on mě. A pokud přijdou děti nebo ne, není to teď až tak moc v tomto bodě důležité. Čas ukáže.

Máte rodinný podnik, bydlíte tu, žijete, trocha o samotě, bez možnosti větších aktivit v seznámení, někoho potkat, atd. Kde je možnost s vaší strany najít toho pravého.

Byla jsem dva roky v Praze, pracovala jsem v jednom hotelu. Já se seznamuji v reálných situacích, než přes sociální sítě. Neumím se setkat, říci ahoj, já jsem ta a ta, dělám to a to, hledám to a to, zkrátka nechci vypadat jak na pohovoru při hledání pracovního místa. Chtěla bych vztah, který by vyšel se vzájemného kamarádství, poznávání se, prostě něco co začne být víc než to kamarádství.

Takže internet a seznamky ne?

Zrovna před dvěma dny jsem otevřela seznamku a přišlo mi to dost ujetý, jak se tam chlapi, ale i ženský prezentuji. Všichni jsou super, milí, akční lidi, ale tak proč jsou sami, a nehledají to, co chtějí najít v realitě? Zkoušela jsem odpovědět, a kromě dotazu jak to mám ráda, nebo co dělám, a jakmile sem napsala o naší rodině, kde pracuji, už by se stěhovali do minuty. A hlavně nechápu, proč mladý kluci kolem 20 chtějí doslova ženy ve věku, v jakém je jejich máma.

Tak o tom jsem už napsal hodně článků. Svět se v tomhle nemění, naopak…

No právě. Moje kamarádky se už všechny vdaly, ale bez pomocí internetu a seznamek. Jsem jediná z nich svobodná.

Takže otázka na tělo, kde toho chlapa vlastně sehnat.