Brčkové rande? Super nápad pro všechny, kteří jsou single

Tak které si vyberete...
 

Seznamování má mnoho podob. Například seznamky, sociální sítě na internetu, ale seznámit se dá také díky náhodě. Je tu i další možnost. Což se rychle seznámit díky brčku či dílku ze stavebnice puzzle? Zde je jeden tip.

Jak by se vám líbila možnost přijít na společenský večer, který je určen pro singles, a hned po vstupu do společných prostor na první pohled vědět za jakým cílem jsou tu ostatní? Kdo se přišel jen bavit, nebo hledá kamaráda či kamarádku, anebo kdo hledá vztah na volné chvíle, ale i vážně do dalšího života? Krásná představa. Sen, či skutečnost…?

Je to skutečnost.

Skutečnost spojena s chytrým nápadem. Nic k tomu nepotřebujeme, jen brčko a dílek ze stavebnice puzzle. Jak to funguje? Jednoduše, a účelně.

Nápad spočívá v tom, že při vstupu do podniku, každý návštěvník dostane jeden dílek Puzzle, a ze stolku u vchodu si vybere barevné brčko.

A to je ten fígl.

Žluté brčko - znamená to, že majitel tohoto brčka se přišel jen pobavit, zatancovat si, popovídat si a nikoho vážněji do svého života nehledá.

Zelené brčko - znamená informaci, že dotyčný hledá volný nezávazný vztah, takový jak si ho oba určí, ale chce si zachovat volnost, svobodu, žádné vážné seznámení.

Červené brčko - signalizuje všem, že vlastník tohoto barevného brčka hledá vážné seznámení trvalý vztah do života, a nepřišel hledat seznámení na jednu noc.

Toto vše najdete v hudebním klubu PHENOMEN na Praze 5. Jde o vynikající nápad. Osobně jsem byl přítomen jednoho večera, kde měl každý své brčko. Jak na stole, tak při konzumaci tekutého osvěžení. Stačilo se rozhlédnout a člověk měl hned jasno.

Jako bonus se zde praktikuje další vychytávka.

Každý návštěvník mimo brčka také obdrží jeden větší kus obrázkové stavebnice puzzle. Pokud během večera najde další kus dílku, který bude pasovat do jeho dílku, odebere se s majitelem tohoto dílku k baru, a po kontrole oba dostanou jeden nápoj dle vlastního výběru zdarma.

Našli se i tací, kteří měli tyto dílky přišpendleny na oblečení pro snadnější hledání, a pár lovců tyto dílky měli přilepeny náplastí i na čele. Takže v hledání protějšku a pasování dílků do sebe je zaručena i komunikace mezi hledajícími.

Tento tip, který by mohl najít úrodnou půdu na jakékoliv hudební akci pro nezadané, ale i na jiných akcích, můžete zažít každý čtvrtek v music baru PHENOMEN na Praze 5 Nádražní 84. Vstup pro všechny lidi , kteří se těchto čtvrtečních večerů zúčastní, je zcela zdarma.