Pejskaři se sejdou v sobotu ve Vinoři

NALEZENÝ PEJSEK! Nepoznává ho někdo? Obec Kouty, okres Nymburk. Je umístěn v Toulavých tlapkách.
 

Nadace PES V NOUZI zve všechny milovníky čtyřnohých kamarádů tuto sobotu na společné setkání. Na programu budou zajímavé přednášky i společná vycházka vinařskou oborou. Výtěžek z akce získá psí útulek.

Program začne v 11 hodin v Praze 9 Vinoři za Normou. Po uvítání se představí
Bull Azyl Čáslav s přednáškou o bull plemenech. Následovat bude další seminář – tentokrát o Dornově metodě pro psy. Mimo to bude možné zakoupit pro své mazlíčky nejrůznější dobroty či předměty nadačního fondu PES V NOUZI. Poté je v plánu společná vycházka s pejsky vinořskou oborou – trasa dlouhá zhruba 3,5 kilometru vedoucí z Vinoře do Satalic. Vstupné na akci je 30 Kč.

Vybrané peníze poputují  do útulku
Výtěžek z celé akce bude věnován konkrétnímu útulku.  Hlasování proběhne následně po skončení akce na sociální síti  facebook (v události o setkání).

Mohlo by vás zajímat: Chlupáči v nouzi hledají nový domov

O Nadačním fondu PES V NOUZI

Nadační Fond PES V NOUZI byl založen v srpnu 2009 za účelem aktivní
pomoci psím útulkům a azylům, psům zatoulaným či nechtěným, týraným či
jinak strádajícím. Pomoc nadace se soustředí především na návrat ztracených pejsků zpět do
rodin, podporu psí adopce, zajištění chybějící veterinární péče v útulcích, rekonstrukce útulků a zajištění chybějícího krmiva a potřeb pro útulky a depozita.  Nadační fond poskytuje materiální a finanční příspěvky psím útulkům, karanténním stanicím, depozitům a azylům, právnickým osobám, neziskovým organizacím, pokud jejich projekty souvisí s posláním a cíli nadačního
fondu. Více o nadaci se dozvíte na www.pesvnouzi.cz
 

Klíčová slova:
pes