10 důvodů, proč nechce chlap ženu

Ženskou? NIKDY!!!
 

Proč je chlap sám? Pravý důvod žádný chlap nikomu neřekne, protože to totiž někdy neví ani on sám. Když už se ho ptá snad i vrabec na střeše, proč je sám, tak si vymyslí vždy něco, aby z toho vyklouzl jako vítěz. Výmluvy na to proč jsou sami, totiž chlapům jdou jak po másle. Zde je výsledek.

1 - Kam co mrskne a položí, odpadne mu od ruky, tam to také najde. Nemusí poslouchat dokola rejpavé kecy jako ukliď si to, co ti odpadne od ruky tak to tam necháš, nebo kdyby tu bylo nasr… tak si do toho lehneš.

 

2 - Může přijít kdykoliv a hlavně v jakémkoliv stavu domu bez těch otázek kde jsi zase byl, no ty vypadáš, anebo pán našel cestu domů. Ženský nikdy nedojde, že chlap najde cestu domů v jakémkoliv stavu.

 

3 - Večer si vybere v televizi to, co ho zajímá, a nenechá se rušit slovy, na co to zas koukáš, přepni to, ale hlavně nemusí poslouchat nemístné poznámky typu, co to tu smrdí? To si nemůžeš vyměnit ponožky a umejt si nohy? A už vůbec nereagovat na otázku při fotbale jaká to je třetina, a kolik je to na sety.

 

4 - Může koukat po ženských, sjíždět znaleckým okem jejich postavy a nechat rozehrát mužskou bujnou fantazii co s ní, kdyby, a jak, bez rušivých slov jako kam zas čumíš? Aby ti oči nevypadly, a úžasný závěr nakonec, co na tá ženský vidíš, nechápu.

 

5 - Dá si k jídlu, co chce, kdy chce a kde chce, na co má chuť a je jedno v kolik hodin a kolik toho do sebe narve. Má svůj klid a nerajcují ho připomínky např., koukni se, jak vypadáš, víš vůbec kolik už je hodin?, anebo už zase něco žereš?

 

6 - V noci se oddat snu, a nemít strach že do něj někdo bude dloubat, aby nechrápal, nemlaskal, nedrbal se pořád někde, protože ženy nechápou ty chlapské sny, jak jsou náročné.

 

7 - Nemusí po sobě ten bordel co nadělal kolem sebe uklízet, pořádek kolem sebe si udělá kdy chce, neboť správný chlap se řídí heslem: Pořádek je pro blbce, inteligent ovládá chaos.

 

8 - Vezme si na sebe, co chce, v čem se cítí dobře, a nemusí dělat doma módní přehlídku se slovy, to ti nesedí, to si neber, je ti to malé přes pupek, protože si línej jak chrocht chrocht, ježíš, ty jsi zase přibral, a vypadáš v tom jak, a jiné nesmysly, co vůbec nejsou pravda. Nemusí řešit názory ženy, postřehy jak ona to vidí, protože chlap vše vidí a vše zná, nejlíp.

 

9 - Co si koupí za svoje, to ho potěší nejvíc, i kdyby to byla blbost, a zbytečná věc. Důvod proč si to kupuje, totiž žádná ženská nikdy nepochopí.

 

10 - Odpadá mu hlídat narozeniny, svátky, výročí protějšku, sledovat s obavou, jak se blíží datum vánoc, a přemýšlet nad tím, co jí koupit za nejlepší dárek. Co se líbí ženám, totiž chlap nikdy přesně nepochopí.