Bude DestinaCZe 2015 některá ze středočeských památek?

Zámek Radíč soutěží o cenu Kudy z nudy
 

Třetího ročníku soutěže, kterou pořádá Czech Tourism, se účastní 2 středočeské památky: zámek Radíč a Hornický skanzen Březové Hory, a také pražská scéna Jatka78. Kdo vyhraje?

5 kategorií, 25 památek

Soutěž DestinaCZe probíhá od 1. září až do 31. října 2015. Můžete rozdělit 10 hlasů mezi 25 soutěžících destinací a vyhrát hodnotné ceny. Soutěží se v pěti kategoriích, a to

  • Fénix - znovuzrozený projekt: cena Toulavé kamery
  • Zážitek na 1 000 % pro celou rodinu: cena Kudy z nudy
  • Cítit se jako doma: destinace EDEN 2015
  • Trendy novinky 2015
  • Po Česku za tradicemi

 

2 středočeské a 1 pražská DestinaCZe

Zámek Radíč soutěží o cenu Kudy z nudy spolu s dalšími čtyřmi památkami z různých koutů republiky.

Hornický skanzen Březové Hory se uchází o vítězství v kategorii Po Česku za tradicemi. Patří pod národní kulturní památku Hornické muzeum v Příbrami, což je jedno z největších hornických muzeí nejen v České republice i v Evropě.

Pražská Jatka78 jsou domovskou scénou Cirku La Putyka. Je to multifunkční divadlo, hudební klub, galerie, tréninková hala, zkušebna a tělocvična v jednom. Jde o místo, které má ideální podmínky pro nový cirkus. Soutěží v kategorii Trendy novinky 2015.

Jatka78 je místem pro nové umění

Za hlasování můžete vyhrát

Po registraci získáte 10 hlasů, které můžete rozdělit libovolně mezi soutěžící. "Vítězí u vás jednoznačně jedna destinace? Dejte všechny hlasy jedinému favoritovi. Láká vás zamíchat pořadím ve všech kategoriích? Rozdělte své hlasy libovolně napříč 5 navrženými kategoriemi," uvádí pořadatel na webu.

Můžete vyhrát například publikace „Česko – země příběhů“ či víkendový pobyt pro 2 osoby v hotelu Skanzen v Modré.

 

Klíčová slova: