Výstavy mazlíčků v říjnu

Nemáte koček příliš mnoho? Přiznejte si to
 

Ani na podzim nebude o výstavy mazlíčků nouze. Vystavovat se bou kočky, psi, ale třeba i potkani.

Potkan v Praze 2015

V sobotu 10. října se koná v Toulcově dvoře výstava potkanů. Pořádá ji Český klub potkanů o. s.. Na výstavu lze přihlásit s PP i bez něj. Kromě výstavy proběhne i doprovodný program s potkaními agility, fotosoutěží, občerstvením a prodejními stánky. Kromě výstavy proběhne i doprovodný program s potkaními agility, fotosoutěží, občerstvením a prodejními stánky. Více se dozvíte na stránkách www.czkp.cz.

Teraristická burza

Další z pravidelných teraristických burz se koná v Konferenčním centru v Praze na Pankráci 17. října. Na burze můžete pořídit celou řadu terarijních zvířat přímo od chovatelů, vše kolem akvária, krmiva, odbornou literaturu. Získat můžete i odbornou radu od teraristů. Více se dozvíte na webu: www.terrabazar.cz.

Mezinárodní výstava koček

O víkendu 10. a 11. října se ve Společenském domě ve Zdicích bude konat 15. Ročník mezinárodní výstavy koček. Tu pořádá Český svaz chovatelů koček Zdice. Více informací o výstavě získáte na stránkách: www.schk-zdice.cz.

Prague Expo dog – DOUBLE CACIB 2015

O víkendu 31. 10 a 1. listopadu proběhne na Výstavišti PVA EXPO mezinárodní výstava psů všech plemen. Více informací o celé akci získáte na stránkách: www.pvaexpo.cz v sekci kalendář akcí.