A je to tady

A jdeme si hrát, viď brumlo
 

Jste single, sami, a chcete se na skok vrátit do dob, kdy jste byli pro okolí středobod vesmíru? Kdy kolem vás jiní tančili, jak vy jste chtěli, a neměli jste hlavu plnou problémů jako dnes? Protože jste byli děti? Máte jedinečnou šanci.

 

V Letňanech od čtvrtka 8. října do neděle 12. října 2015 se koná veletrh hraček, stavebnic pro děti FOR TOYS, FOR GAMES a FOR BABIES.

 

Ruku na srdce, i v dospělosti jsme někdy jak malé děti, hlavně chlapi. Tak co toho nevyužít, nevypnout mobily, počítače, a nevrhnout se v dnešní době do světa vzpomínek na dětství, ale i porovnat, s čím si hrají naše ratolesti dnes, a s čím jsme si hráli kdysi my?

 

Bude tam toho tolik, že jistě neodoláte, a využijete možnosti, si s hračkami, jak se lidově říká, zablbnout. Zkusit si stavebnice, hlavolamy, a zavzpomínat na nejúžasnější stavebnici našeho života pro kluky, která nesla hrdý název MERKUR.

 

Pro dospěláky je tu i souběžný modelářský veletrh pro dospělé MODEL HOBBY.

 

Jako bonus dne, v kterém se na chvíli vrátíme do dětských let, je hned vedle parkoviště u veletržních hal souběžně otevřen zábavný koutek s atrakcemi nejen pro děti, ale i pro dospělé. V  čele trůní rotující poblion, jak se holandské atrakci říká, čili sedačky, které rotují nejen kolem své osy, ale i celkově do kruhu.

 

Kolem atrakcí je v téže době Letňanské posvícení, takže ho doporučuji využít k nákupu suvenýrů, hlavně také k občerstvení, ale raději až po jízdách na atrakcích. Bude zaručen pocit jistoty a bezpečí. To víte, bezpečnost je bezpečnost, a pračka nevypere vše. Aby jste pak na to dílo nezírali i s vizirem dohromady jak jste byli šikovný.

Takže neváhejte, běžte zmapovat dnešní hrací svět našich prcků, zahrajte si s hračkami, sestavte ze stavebnic perpetuum mobile, a vybijte si adrenalin na atrakcích.

Když to přežijete ve zdraví, zajezte to dobrým pamlskem, osvěžte se dobrým mokem, a zase se tam sejdeme, až uplyne rok s rokem.