Pohádkový rozkvět mateřského centra v Jesenici

Oslava narozenin mateřského centra
 

Mateřské centrum Pohádka má novou předsedkyni, rozšiřuje nabídku akcí a od nového roku se bude stěhovat do společných prostor s volnočasovým centrem Hazard Hobbies.

V září byla předsedkyní zvolena Jitka Chmelařová, která dříve zastávala pozici koordinátorky. "Osobně vnímám tuto nabídku jako výzvu, jak spojit mé pracovní zkušenosti v marketingu a mnoholetou praxi v organizování akcí pro veřejnost v širokém rozsahu," říká Jitka Chmelařová.

Od nového roku v novém

Od nového roku se bude Mateřské centrum Pohádka stěhovat z Průmyslové ulici do budovy V Úvoze 105, kde je volnočasové centrum Hazard Hobbies. "Je to hlavně z důvodu úspory. Ve stávajících prostorách jsme fungovali sami a platili celý nájem. Takto bude prostor využití po celý den, což je pro nás ekonomicky výhodnější," řekla nám předsedkyně mateřského centra Jitka Chmelařová. 

Spousta akcí pro celé rodiny

"Od září máme nové kroužky a spoustu mimořádných akcí, jako rodinné dny. Připravujeme haloween, poradenství homeopatičky, pro maminky modní stylistku, semináře o výchově, přednášky," sdělila nám Jitka Chmelařová.

 

Halloween - Svátek duchů v Pohádce 
30.10.2015 od 16 do 19 hodin.
Odpoledne plné zábavy a hodných strašidel. Velká Halloweenská dílnička, výroba lampionků, svícínků, dýně, soutěže, strašení a "bojovka" po zahradě s putováním za světýlky. V cíli čeká děti mini diskotéka.  Více informací o akci
Klíčová slova: