Štěstí, co je štěstí, žádná muška zlatá, ale česká seznamka

Štěstí. Máme ho denně na dosah, jen pro něj šáhnout, Ale jak a kde?
 

Při vyhledávání partnera je štěstí potřeba. A přes internet obzvlášť. Je docela sympatické, že toto slovo si dala do názvu i seznamovací agentura z Mělníka

.

Tato seznamovací agentura je dost známá všem uživatelům webových portálů. Znají ji snad všichni. S podivem i dost lidí, co jsou ženatí, vdaní, či žijí na hromádce. Známe dost lidí osobně, kteří tuto seznamku využili, využívají a mají i své zkušenosti. No, tak jdeme na to. Štěstíčko, tak jaké jsi ty naše seznamovací zlatíčko?

 

Takže abychom věděli, co má na nás připraveno, otevřeli jsme seznamovací portál Stěstí.cz. Milé překvapení. Jednoduše a účelně vytvořená stránka. Máte informační přehled celkového počtu žen a mužů, kteří jsou na seznamce přihlášeni.

 

V horní liště si můžete zadat kategorii, která vás zajímá. Ženy, muži, inzeráty, jen si vybrat. Po výběru kategorie se objeví doplňovací tabulka, kde si můžete zvolit, zda chcete jeho či onu, zda jen na flirt, či vážně domu, či napsat komu.

 

Můžete libovolně zvolit vztah, který hledáte, a to od vážného, přes flirt, nezávazný až po přátelství. Na výběr je další kategorie, která obsahuje i ona hledá ji, on hledá jeho a BI. Můžete si zvolit věk, město odkud by měl dotyčný partner být, a pak stačí klik, a už vidíte celou kategorii fotografií vhodných protějšků dle vašeho výběru. Čisté fotografie profilů bez rozmazání, informace odkud jsou, přesný věk, a pokud jejich nick je tučně červeně napsán, jsou ON-LINE.

 

Vyberete si ten nejsympatičtější, a kliknete na něj. Rozbalí se detailní fotografie, a veškeré údaje, které o sobě dotyčný adept na seznámení napsal. A to vše bez jakékoliv registrace, či napsání jakékoliv, i krátké informace o vaší osobě. Což se plně cení. Máte detailní přehled o lidech, kteří se chtějí seznámit.

 

OVŠEM… Je tu zas to slovíčko ovšem.

 

Mám hodně známých, kteří tuto seznamku využili, a i já osobně kdysi také. Po delší době, když otevřete fotografie, najdete dost lidí, kteří jsou vedeni jako nováčci, ale jejich tváře jste už delší dobu viděli v nabídce. Pouze si zrušili profil, založili nový, vložili stejné foto, ale mají jiný nový nick. Proč asi? To vědí jen oni.

 

Mám známé kamarádky, které hledaly partnery, některé i našly, ale po pravdě ne na Štěstí. Ale profily nezrušily, neb si prý rády povídají.  Jen si upravily zařazení do jiné kategorie.  Ale mám také pár známých, kterým to díky agentuře Štěstí vyšlo. Naštěstí.

 

Takže pokud tam chceme býti zavedeni, vyplníme formulář, něco o sobě, a zase musím zhodnotit kladně, že krom výšky a místa odkud jsme, nemusíme uvádět nic víc o sobě. Vložíme fotografii a zaplatíme formou placené SMS ve výši několika desítek korun, přesněji Baťovskou cenu 99 Kč, členský poplatek na jeden rok. Což oproti seznamkám, o kterých jsme psali, je poplatek velice příznivý pro všechny.

 

Lidé, kteří zde našli to své srdíčko, mají na tomto portálu dokonce i svoji rubriku, jak se jim to podařilo. Rubrika je pod názvem „Příběhy štěstí“.

 

Já osobně, když jsem na této seznamce byl, jsem při prohlížení profilů žen, a zkoumání chlapských profilů, co o sobě píší, byl dost překvapen. Našel jsem totiž tváře lidí, s kterými jsem se už delší dobu neviděl v reálném světě. Objevil jsem bývalé spolužáky a spolužačky, kamarády z dětství i z mládí, kdy jsme se naposledy viděli před desítkami let, a díky seznamce Štěstí jsem měl vlastně i na toto shledání přes Štěstí to svoje štěstí. Ale ta pravá tam pro mě nebyla. Jak už to bývá, je to i zde dost založeno na tom jen tak náhodně zjistit, kdo by asi, kdyby… odkud je, čím je, a nic víc. Další na řadě. Jóó zvědavost je mrška. A podle času přihlášených osob on-line, lze i přesně určit jejich pracovní dobu. Od – Do.

 

Ale nebojte, najdou se, i našli se tací, co tam vydrželi, potkali se, a spojili sólovou jízdu svým životem do tandemu ve dvojici. To přejeme všem, kdo jsou na seznamce Štěstí přihlášeni.

 

Popojedeme dál, a máme tu seznamku Lidé.cz

Využili jste portál štěstí.cz? Jestli ano, jak to dopadlo?

Ano, našel/našla jsem vše, co jsem hledal/la do života
25% (2 hlasy)
Ano, ale nic z toho nebylo
38% (3 hlasy)
Ano, využil/la jsem lidé. cz, ale velké zklamání
0% (0 hlasů)
Ano, ale je to o ničem
0% (0 hlasů)
Tento portál mě neoslovil
38% (3 hlasy)
Celkem hlasů: 8