Kam vyrazit s dětmi o víkendu

Perníčky si mohou děti o tomto víkendu ozdobit a ochutnat v Hulicích
 

Počasí sice není zrovna ideální, ale i tak se dají odpočinkové dny užít příjemně. V sobotu můžete vyrazit na jarmark, v neděli třeba do Včelího světa…

Podzimní jarmark s tvořením na Vodolce

V sobotu 24. 10. 2015 se koná  v klubu Aero v Odolené Vodě podzimní jarmark s tvůrčími dílnami. Začátek je ve 13 hodin, v 16 hodin potom začíná divadlo pro děti. Více o akci zjistíte na: www.pravy-hradec.cz v sekci akce.

Perníčkový víkend ve Včelím světě v Hulicích

Každý návštěvník –malý i velký si při šálku čaje s medem může podle sebe vyzkoušet své umění ve zdobení medového perníku. A pak jej samozřejmě může i sníst. Více zjistíte na www.pernickovysvet.cz.

Samhain na zámku Nižbor

Příjmené sobotní odpoledn můžete strávit na zámku Nižbor, kde se bude konat oslava keltského svátku. Bude se tvořit, bojovat, hrát hudba i tancovat. Na závěr se pak můžete těšit na show v podání Orbis de Ignis. Další informace k akci zjistíte na: www.zameknizbor.cz.

Cesta kolem světa – tentokrát jedeme do Itálie

Již tradičně se v OC Kladno koná poslední neděli v měsíci akce s názvem Cesta kolem světa. Připraveny jsou pro děti soutěže, dále ochutnávky italských specialit. Více se o akci dozvíte na: www.centralkladno.cz.

 

Klíčová slova: