Lidé, kde jste kdo,… No, kde, přece na Seznamu

Aź najdu, tak se snad radostí zblázním.... Ale kdy?...
 

V seznamování máme spoustu možností si vybrat ve vyhledávačích tu správnou seznamku. Je jich dost. Například Lide.cz, kterou zná snad každý, kdo chodí na net. A důvod? Jednoduchý.

Lide.cz byl do nedávna portál, určený pro chatování a poznávání lidí. Chatovalo se tam o všem možném, zámky komunikace nikdo neznal ani nepoužíval. Psalo se vícero větami, konkrétně o všem, rady a porady frčely jak fík, když někdo něco potřeboval či sháněl, vždy se někdo našel a pomohl.

 

Protože se drží krok s dobou, co velí změny, doznal změnu i portál Lide.cz. Zjednodušil se, ale zároveň se sloučily dvě kategorie do jedné hromadné. Seznamka a chat. Bohužel, dost lidí to odradilo, dost lidí odešlo na jiné portály, kde je více jasno, ale dost jich zůstalo a nových přišlo.

 

Takže byla zachována jen jedna hlavní věc, a to, že vše, co z portálu Lide.cz  vyčtou o lidech, uvedou o sobě či neuvedou, co z toho použijí, ale i třeba zneužijí je zcela ZADARMO. A to se vyplatí.

 

Takže neváhejme a strčme, jak se říká, nos do lidí na Lidech.cz

 

Po otevření stránek na nás jukají dámy, které jsou zaregistrovány, a zároveň vidíme, kdo je on-line. V horní liště máme odkazy na chat, na svůj profil, v kterém si můžeme napsat, co chceme a jak se zas říká, babo, hádej co je pravda, a odkaz na zprávy pro nás, kdo nám je zanechá v době naší nepřítomnosti. Jen mě tak napadlo, proč po otevření portálu Lide.cz na nás jukají ženy, a ne třeba jediný chlap. Ale nebojte se dámy, ti tam jsou taky.

 

Máme své foto načtené v systému, dali jsme o sobě nějaké informace, zadali technická data o sobě, což je rok narození, výška, o šířce no comment, a statečnější jedinci uvedou i váhu. A zase… Berme to jen jako okrajovou informaci, neb klávesnice a web snese písmenek hodně.

 

Uložíme vše a můžeme oslovovat lidi, které si vybereme. Požádáme je o rozhovor a čekáme na odpověď. Vždy někdo odpoví, a je zas na nás co s tím, jak a o čem si budeme psát, ale opět narazíme na jedno, většina lidí píše z práce, a moc času na komunikaci není.

 

 V ikonce chat je spousta kategorií chatu, a podkategorií. V jistých podkategoriích je přihlášeno hodně lidí. Hlavně v kategorii seznamování a sexu, ale po vstupu a přečtení, co a jak se tam píše, padá hlava do dlaní. Jakže je ta písnička? Za co pane Bože, za co…

 

Hlavně v tom nehledat logiku, nehledat důvod proč tam jsou a o čem si píší. Slůvka Hi he, ahoj hoj hmmm ham jak je? vám asi těžko něco řeknou. Hlášky hledám na noc na den…na to se zkrátka nedá odpovídat, i kdybychom měli divokou fantazii, jak nevím co.

 

Ale třeba zase to někomu vyhovuje. Kdo ví

 

Lide. cz je dobrá cesta najít normální lidi na popovídání, vyplnění pracovní doby jako doplňku, luštit záhadu o čem si ty lidé na chatu vlastně píší, a modlit se, abychom našli toho, co vypne počítač a dostaví se osobně na místo prvotního setkání.

 

Je to možné v realitě, a nebo to zní jak hezká pohádka. Co si o tom myslíte vy…

Příště si zarandíme na Rande.cz

 

Využili jste portál Lidé.cz? Jestliže ano, jak to dopadlo?