Seznamka. cz je sice seznamka, ale jaká vlastně

Najdu, najdu? Ale co, koho, a za kolik...
 

Od názvu Seznamka cz by se dalo čekat, že je to další seznamka na internetu pro seznamování chtivé jedince. Jenže ono to vypadá trochu jinak.

Už po otevření stránky nás zarazí jistá podobnost se seznamkou Rande. Pokud totiž máte registraci na seznamce Rande.cz, máte svůj log stejný i zde, a nemusíte se znovu logovat. Jak se asi k tomu vašemu logu dostali? Totéž platí i o všech datech, co jste na prvé seznamce uveřejnili.

 

Že by se naše data stala výhodným obchodem dat mezi dvěma seznamkami? Kdo ví… Ale moc důvěřivě to nevypadá.

 

Je registrovaná od roku 1998 a prý podle toho, co o sobě píše, je největší seznamka v ČR. Hmmm, to ale netvrdí sama, to tvrdí skoro každá.

 

Co se ale musí opět nechat, je to snad jediná seznamovací agentura s bohatým výběrem kategorií, které se na portálu nabízí, a kde si můžeme vyhledat právě to, co hledáme, a za jakým účelem. Je zde klasické seznamování, flirt, cestování, sport, povídání, kategorie seznamování pro to abychom mohli s někým na výlety, ale i dokonce kategorie na výměnu partnerů, či milá rubrika… cesta do zaměstnání… což taky není špatný nápad najít někoho, kdo cestuje vozem do stejného místa, kde pracujete.

 

Takže něco je pro plus, něco pro mínus, ale ta propojenost logovaní z jedné na druhou seznamku je dost zavádějící, a myslíme si, že to je odnož té samé seznamky, kam jsme se kdysi zaregistrovali, zadali data o sobě, a zde na Seznamce.cz, to platí nastejno a je vše převzato. Asi i stejní lidi v databázi, jako na seznamce Rande.cz.

 

No nezbývá než si to ověřit v praxi. Držíme opět palce, a dejte nám vědět. Napsali jsme i redakci, takže uvidíme, co nám potvrdí či vyvrátí.

 

A jsme na konci našeho desítkového hodnocení seznamek. Před námi je poslední seznamka, a to seznamka ELITE date.cz.