Tak jaké vlastně ty seznamky jsou, těžký to závěr, která je In a která OUT

Bože, kterou seznamku si vybrat, co tam najdu, koho tam najdu, ach jo...
 

Seznamek je na internetu dost. Každá je něčím specifická, každá o sobě píše to nejlepší, ale sakra kde je ta skutečná pravda? Jedině se doopravdy přesvědčit, a nebo se ptát lidí kolem sebe.

 

 

Prošli jsme stránky deseti seznamek pohledem chlapa, který nic neví, nezná seznamovací finty, a chce se cestou internetu seznámit. Desatero poznání, jak se seznamky chovají, jak mají uspořádány stránky, postupy registrace, jejich jednoduchost či složitost a nakonec i výši finanční částky, kterou agentury chtějí, abyste měli šanci a možnost oslovit protějšek a mít v databázi svůj seznamovací inzerát.

 

eDarling.cz. je nejdražší seznamovací agentura na českém trhu.  Tam můžete utratit za rok přihlášení více než 10 000 Kč, a jelikož je to mezinárodní seznamka, vlastně ani nevíte, koho vám seznamka vybere. Zda souseda za rohem, nebo někoho za mořem.

 

BE2. Další tajemná seznamka v řadě. Opět si můžete připravit několik tisícovek, opět zahraniční agentura, ale velice špatně zapsaná u českých inzerentů. Viz. články na Seznamu po zadání BE2 ve vyhledávači.

 

Badoo seznamka je velká seznamka, vstup do ní a registrace je velmi jednoduchá. Pokud vám stačí si chatovat s lidmi na chatu, je vše bez poplatku. Pokud se ale chcet seznamovat, musíte zaplatit poplatek 144 Kč. Fotky adeptů na seznámení se zaostří a máte na výběr co s tím. Je to propojené s Facebookem, a tak mezi počtem uživatelů převyšující 100 milionů si určitě vyberete. Jen berte potaz, že věková hranice je kolem 30 let, a vystavujete se spamování, ze kterého neuniknete.

 

Lidé.cz je předělaný server, který kdysi byl velice oblíbený, a fungoval jako chat. Dnes je to směsice lidí jak na chat, tak na seznamování, ale má obrovskou výhodu. Je zcela zdarma, fotografie vidíte ostře, můžete si vybrat kategorii, město, a stačí se jen zaregistrovat. Bohužel, jak už jsme podotkli, je to směsice seznamky a chatu.

 

Štěstí.cz, agentura z Mělnicka je, dá-li se říci asi ta zlatá střední cesta v seznamování. Před registrací formou SMS do 100 Kč si předem můžete zjistit dle kategorie, kterou si zadáte, jak vypadá uživatel dle výběru. Můžete zvolit věk, výšku, město, formu seznámení, zda vážně, nebo flirt, a pak se podle toho zaregistrovat, zaplatit poplatek formou SMS a štěstí je vaše.

 

Rande cz jede v podobných kolejích jako seznamka Štěstí. Stejná volba, stejný postup registrace, jen poplatek jako člen VIP je o trochu větší a to o 130 Kč v základu.

 

Jiskření cz. je seznamka, která je se svým poplatkem necelých 80 Kč  jedna z nejlacinějších. Bez ní sice vidíte uživatele, kteří by se k vám mohli hodit, ale fotografie jsou rozostřené. Ostře je uvidíte po zaplacení výše uvedených 80 Kč.

 

Náhoda cz. je seznamka, která je pro uživatele doopravdy náhoda. Díky poplatku, který je v tisících korunách spatříte nejen vysněné protějšky vybrané systémem dle vašeho profilu, ale i nabídku, jak vás upravit a připravit na první rande. Honosí se teamem odborníků. Na seznámení, na stylistiku, atd., takže pokud podlehnete, vezmou si vás do parády za tisíce korun, a vy potom můžete jít na to své první rande náležitě načapáni, upraveni, navoněni, a s hlavou plnou rad.

 

Seznamka cz je seznamovací agentura tvářící se jako sólová, ale záhy pochopíte, že je hodně spojena se seznamkou Rande.cz. Důvod? Nemusíte se registrovat, jelikož registrace na Rande.cz je totožná jako zde, i heslo. Takže je vše propojené, jen asi jiný název seznamky jakoby zdvojnásobuje počet přihlášených, ale jak záhy poznáte, jde o stejné lidi jak na seznamce Rande, tak na seznamce Seznamka.cz.

 

Seznamka ELITEdate, perlička na konec naší desítky. Seznamka pro horních deset tisíc. Slovo na úrovni je zde propagováno na každé stránce, jak už je tam psáno, je pro středoškolské a hlavně vysokoškolské klienty, a to k tomu je dán výběr klientů do 45 let, starší nemají šanci. Jak sami píší tučně… Nesnažíme se oslovit každého, ale jen určitou skupinu lidí, kteří hledají vážný vztah a kultivovaného partnera na úrovni.

 

Takže vážení čtenáři, po přečtení naší vysoko internetové túry po seznamkách je jen na vás, na vašem úsudku vyzkoušet si seznamky, o kterých jsem tu psal. Můžete si sami vyzkoušet, zda je to tak, jak jsem psal či nikoliv, a pokud máte osobní zkušenost se seznamováním pomocí jakékoliv seznamky, budu moc a moc rád, když napíšete, jak jste dopadli, jaký jste z toho měli pocit, a svůj nestranný pohled na seznamování přes internet.

 

No a když už vás seznamování nebaví, nebo s tím chcete praštit, ale nebýt sám, jelikož samota je na dvě věci, pořiďte si domácí mazlíčky. Ti vám nebudou alespoň do všeho lidově krafat.