Někdy erotické pomůcky zachrání manželství

Ženy jsou při menstruaci super citlivé
 

Říká se, že erotické pomůcky suplují to, co nám chybí, nebo jsou určeny ke zpestření milostných hrátek. Ale jsou i případy, že tyto pomůcky jsou využívány i po stránce zdravotní, a dokonce často zachraňují vztahy mezi partnery

Erotické pomůcky i ve zdravotnictví

Jak nám dále řekl pan Auterský, i v této oblasti lze erotické pomůcky použít. Dost se například používá výrobek pod názvem Venušiny kuličky, které reagují a zapínají se stahem poševních svalů.

Čím častěji, tím více začnou vibrovat. Jsou určeny i k tomu, aby se právě poševní svaly po jakékoliv nemoci, kdy jsou oslabeny, obnovily, zesílily, jako například v problematice inkontinence, či zesílení pánevní oblasti a svalů po jakékoliv operaci, či porodu u žen bez rozdílu věku.

Malé, ale účinné

Chvíli jsme udělali v našem povídání pauzu, neb pro nás byla připravena vonná káva, a my si u ní povídali o životě jako takovém. A tu jsem si vzpomněl na jeden můj osobní příběh ze života, spojen s erotickým zbožím, přesněji se jednalo o Venušiny kuličky.

 

 

 

Venušiny kuličky, zachránce vztahu

Mám kamarádku z Moravy, a píšeme si delší dobu. Znám osobně jejího muže, několikráte jsem byl u nich a oni zase na návštěvě v mém bydlišti, a tak jsme si říkali naprosto vše tak, jak je. Ale z toho psaní jsem cítil, že moje kamarádka není ve vztahu moc šťastna. Malé dítě, manžel úžasný, pracovitý, udělal by pro ně vše, ale…

Nastoupil do práce, začal dělat kariéru, doma hodiny v tichu u počítače, a komunikace se zkrátila na slovíčka hmmm, jo, moment, co jsi říkala? Večer, kde by se měli věnovat sami sobě, z toho všeho usínal, neměl chuť na nic, natož na milování, a začali vedle sebe žít jako dobří kamarádi.

Kamarádka absolvovala školení firmy, které se konalo v našem městě, a tak jsme se i osobně setkali, a z toho co mi řekla, jsem moc veselý nebyl.

„Víš, jsem na mrtvici. Dřív jsem nemohla projít, aniž by se mě dotkl, pohladil, letmo políbil, A teď? Práce, práce, čumění do počítače, a to je jeho svět. Jo, když potřebuji, rád nakoupí, vyřídí, vyzvedne prcka ze školky, ale doma?… Jako by spadl do jiného světa a my byli pro něj luft. Večer si můžu vzít na sebe třeba potrhaný kožich, nebo lítat kolem něho nahatá na koštěti, tak v myšlenkách bude u práce, a někdy mám pocit, že i toho šmudlu co má dole nechal někde v otvoru v PC. Já už ani nevím co je to pohlazení, a pořádný sex. O orgasmu si tak jen nechávám zdát. Fakt, ač nerada, asi si najdu nějakého chlapa na hup šup, vůbec nevím co dál.“

Koukal jsem na ni jak se říká jak z jara, poslouchal, a nevěřil jsem uším. Znal jsem jejího muže a fakt byla pro něj vše. Jenže co mi říkala, tak s tímto problémem žije kolem nás hodně párů. Zamyslel jsem se a řekl jí na rovinu toto:

„Hele, pokud Ti jde jen o to uspokojení, co nějaký ten gumychlapík vibrační, nebo Venušiny kuličky, teď je to doslova hit,…“

„Jéé, ty to znáš? No uvažovala jsem o tom, ale nechci, aby si to blbě přebral. Vůbec se o tomto tématu nebavíme, a fakt nevím. Aby nevybouchl, a bylo by to pak ještě horší…“

„No, tak chceš je koupit?,“ navrhl jsem ještě za tepla, když na toto téma mluvila.

„Jo, zkusila bych je, kámoška je má a chválí je, ale já nenajdu odvahu je koupit.“ Odmlčela se, jukla na mě prosebnýma očkama a dodala: „A ty bys mi je nekoupil?“

„Proč ne, klidně, tak jdeme je koupit?“

 „Jo.“ odpověděla kámoška, a málem vyskočila ze židle, jak jí zvědavost hnala za nákupem.

 

No comment

V obchodě s erotickými potřebami o kousek dál (jaká to náhoda, že?) jsem Venušiny holky koupil, a šli jsme si opět sednout ke stolečku, tentokrát na mls. Prohlížela si výrobek, třepala s nimi v ruce a docela ji překvapilo, jak příjemně do dlaně vibrují.

„No vidíš, řekl jsem, a to je máš v ruce. Nedáš zkoušku?“

 

 

Ani jsem nemusel dvakrát říkat. Odešla, po chvíli přišla nazpět, a oči měla vyvalené jak nevím co.

 

„Týýýý, to je bomba“ Sedla si na židli, hluboce dýchajíc, a bylo na ni vidět, že jí to vůbec není nepříjemné. Po chvíli jsme zaplatili a já se rozhodl vyprovodit kamarádku na nádraží, odkud ji jel rychlík domu. Jak dobře jsem udělal.

Zavěsila se do mě a pomalu jsme šli směrem k nádraží, což byl asi kilometr.

„Tak co, jak, dobrý?“ optal jsem se zvědavě.

„Úžasný.“ Sotva mluvila. Asi po třech minutách mě najednou strhla k sobě, opřela se o mě, stiskla mi ruku tak silně, až jsem málem řekl au, a kdyby se mě nedržela tak by se snad svalila na zem, jak se jí nohy podlomily. Kuličky se činily.

Do vlaku jsem ji málem strkal, jak byla vysílena, ale nadmíru spokojena. A výsledek?

 

Po čase manžel přišel na to, co si koupila, když byla na školení. Zvědavě jukl do jejího nočního stolku. Takže měli rozhovor, kde to vše kamarádka na něj vysypala. Co ji na něm vadí, jak citově strádá, ale hlavně jak on se změnil a rodinu bere jen jako dekoraci v jeho životě. Šel do sebe, a začal se z mužské zvědavosti zajímat i o tuto oblast. Dokoupili si i další hračky a najednou večery nebyly nudné, neseděl jen u PC, a moje kamarádka opět měla doma muže, který se jí věnoval ne jen jako manželce, ale i jako ženě a své milence… jak se říká 3 v 1.

Tento skutečný příklad ze života kolem nás je jasným důkazem, že i prodejny s erotickým zbožím patří do běžného života. Jen záleží na každém z nás, zda nabídku erotických potřeb využijeme, použijeme, vyzkoušíme, anebo odsoudíme.

 

Pokračování našeho rozhovoru si přečtete zde: Vedou muži, či ženy v nákupu?