Řidič v Audi zabil a ujel. Hledá ho policie!

Ilustrační foto
 

U Bořanovic došlo ke smrtelné autonehodě. Viník nehody v autě zn. Audi Q7 od nehody bezostyšně odjel.

Redaktorka se během surfování na internetových diskuzích několikrát setkala s označením "audista". Jsou tak nazýváni majitelé automobilů značky Audi, kteří se na silnici chovají velice nezodpovědně.

Smrt a dvě vážná zranění

Řidič Audi Q7 způsobil nehodu, při které zemřel člověk. Stala 15. listopadu kolem 17. hodiny večer poblíž Bořanovic, na silnici mezi Zdiby a Líbeznicemi. Na místo přijely složky IZS ze Středočeského kraje i Prahy.

Viník nehody začal podle Týdeníku policie nebezpečně předjíždět a způsobil tím nehodu dvou osobních aut a od nehody bezostyšně ujel.

Jedno z aut skončilo mimo vozovku a druhé zůstalo zdemolované na silnici. Ta kvůli nehodě byla na několik hodin uzavřena a tvořily se tu kolony.

Ve dvou havarovaných autech byli celkem čtyři lidé. Hasiči museli z auta zn. Škoda Fabia vystříhat dvě zaklíněné a vážně zraněné osoby. Dva zranění byli transportováni do nemocnic. Řidič jednoho z automobilů vyvázl bez šrámu. Zraněná žena zemřela, přestože se ji záchranáři snažili několik desítek minut resuscitovat.

Nehodu vyšetřují dopravní policisté a kriminalisté. Stále se pátrá po vozidle Audi Q7. Podle serveru Novinky.cz měl mít středočeskou značku.

 

Stalo se v okolí

Klíčová slova: