Swingers párty, mýtus versus realita - 3 část

Zázemí
 

První dojem vždy rozhoduje. Je jedno, zda při návštěvě restaurace, hudebního klubu, nebo klubu, kde se pravidelně konají swingers párty. Protože se dá všeobecně říci bez ohledu na to, kde člověk byl, platí: “Kde bylo dobře, tam se člověk rád vrací.“

V předchozím díle o swingers party jsme si ukázali účelnost jednotlivých místností. Poté jsme si s majiteli klubu, kde se party pořádají, sedli u baru, a probrali zbývající otázky, které jsem měl doslova na jazyku. Zajímala mě spokojenosti návštěvníků.

 

Co si pochvalují návštěvníci nejvíce?

Atmosféru. Výběr volby, kde čas stráví a s kým i jak. Mohou sedět venku na terase, popíjet ve vířivce, sedět u baru, u stolů, ale i polehávat zahaleni do osušek v koutku u baru. Volba, co kdo si vybere, je znova zas jen a jen na každém hostu klubu.

Vířivka.

Druhou výhodou je to, že se s lidmi potkáváte zahaleni v osuškách, a ta povrchní aura já jsem někdo, já jsem podnikatel, já mám… není. Najednou tento člověk stojí vedle druhého, který je třeba zedník, naprosto ve stejné identitě. A to je úžasná změna. Můžeme potvrdit, že někteří lidé tímto syndromem JÁ jsem Já, trpí po příchodu do klubu, když tu jsou poprvé, i přes půl hodiny.

 

Nejvzdálenější hosté byli odkud?

Je to starší pár, manželé, a jezdí pravidelně až z Německa. Cesta tam a zpět 560 km. Ubytují se ve městě, projdou památky, a zde si užívají našich služeb. Mají zde mezi návštěvníky spoustu kamarádů, kteří se na ně vždy těší, a oni na ně, až se zase potkají, posedí a popovídají. Pro informaci, tento manželský pár se věnuje vždy jen sám sobě, a to zde všichni u každého páru ctí. Opět se opakuji, jde tu o kamarádské a příjemné prostředí, kde trávíme chvíle volna s tím s kým je nám fajn.

 

Máte nějaké další plány do budoucna? Jaké jsou?

Ano, máme. Rozšířit prostory ještě o další místnost s proutěným interiérem, ve stylu asijské přírody. Bambusová lůžka, palmy, obrazové tapety, ale i tekoucí voda, a zvukový doprovod tak, jak bychom to našli v přírodě.

Přejete si?

Dále jsme rozšířili počet sezení u baru, a venku jsme udělali krytou velkou pergolu, kde máme gril, sezení pro více lidí a možnost obsluhy profesionálním kuchařem a obsluhou při akcích. Je zde i prostor pro tanec. Naše občerstvení je velice různorodé a každý si zde vybere.

 

Jak toto vše přijímá okolí? Vidím tu panelové domy ale i rodinné vilky.

Vnímají to velice pozitivně. Návštěvníci přicházejí bez zbytečného hluku, vozy parkují převážně uvnitř našeho objektu, a celý objekt je obklopen vysokým zděným plotem, takže se dovnitř nikdo nedostane. Každý návštěvník zazvoní, majitel klubu ho osobně uvítá a vpustí do objektu. Totéž platí i při odchodu.

 

Takže vaše zařízení může využít každý?

Ano, od 18 let, ale tak mladé lidi zde nenajdete. Jsou tu páry, protože muži samotní mají zakázán přístup, a buď pár přivede další pár, nebo jednu či dvě ženy jako společnice. Ženy mají výhodu, mohou přijít bez muže, ale pouze zase jako doprovod páru muž/žena.

 

Vy jako majitel a vaše partnerka v tomto podnikání, jste obchodní partneři nebo i …

Ano, jsme partneři, i když moje partnerka je mladší a já jsem německé národnosti. Ale moc si rozumíme a baví nás dělat pro lidi něco, co nedělá každý. Nic není příjemnější, než poděkování lidí, pro které děláte vše, aby se cítili hezky. Je to náročné, občas i vyčerpávající. Partnerka je zároveň i obsluha u baru a já mám na starost provoz, uvítací a rozlučkové chvíle s každým kdo nás navštíví. Pokud jsou pravidelné akce ještě proloženy privátními akcemi, jako jsou narozeniny atd., je to dost náročné.

Chvíli jsme si všichni ještě povídali o provozu tohoto klubu, a všeho co se týče údržby, náročnosti provozu klubu, atd. A tak padla i otázka, která asi zaujme všechny.

 

Cenová hladina nápojů, občerstvení u baru, nad rámec služeb, jež jsou v ceně vstupného.

Za nápoje, i za další občerstvení se platí nad rámec ceny vstupného do klubu...

Sezení venku

Nemáme s ohledem na to, co se zde provozuje nadsazené ceny, a tak například nealko se pohybuje kolem 40 Kč, pivo 55 Kč a pokud je párty s profesionálním kuchařem a grilem, je cena dána vždy dohodou před takovou akcí. Takže vše je na cenové hladině tak, jako běžná restaurace nebo bar II. cenové kategorie.

 

S ohledem na to, že se první návštěvníci středeční akce začali scházet, rozloučili jsme se. Cestou domů jsem o rozhovoru přemýšlel a musel jsem se v duchu tomuto páru omluvit. I já jsem měl o průběhu swingers párty zkreslené představy. Jak jsem se mýlil.

 

A to je i v běžném životě. Jak se říká, “Poznej sám, a pak suď.“

Začátek rozhovoru najdete na stránce Swingers party, mýtus versus realita - 1 část

Pokračování najdete na stránce Swingers párty, mýtus versus realita - 2 část.