Kam o víkendu? - Česká premiéra, šlágr kola a výstup na přírodní památku

Start pochodu na Vinařickou horu je v sobotu na kladenském autobusovém nádraží mezi šestou až desátou hodinou
 

Zda-li vám stále není jasné, jakým programem následující dva dny volna vyplnit, podívejte se do našeho přehledu.

Uvidíte nevídané

V oba víkendové dny se v Aquapalace Praha koná v Čechách dosud nevídaná akce. Přijďte si nejprve vyzkoušet sportovní disciplínu statická apnoa a posléze se podívejte na ty nejlepší z oboru. Více informací naleznete na Do Čestlic se sjede výkonnostní špička. Představí se v tuzemské premiéře.

 

Boj na čele tabulky a regionální bitva v jednom

V sobotu odpoledne bude na kladenském zimním stadionu k vidění atraktivní hokejová bitva. Na led domácích Rytířů přijede pražská Slavie. Duel druhého a třetího celku tabulky WSM ligy začíná v 16:00 hodin.

 

Pro rodiče z Neratovic a okolí

Ve Společenském domě v Neratovicích se v sobotu od tří hodin koná akce s podtitulem „Sportem pro život.“ Cílem je zlepšení přehledu o nabídce sportovních aktivit v Neratovicích a seznámení rodičů s jejich činností, podmínkami a úspěchy. Vše je spojené s přípravou na nábory v novém roce 2016.

 

Protáhněte si nohy výstupem na Vinařickou horu

Turistický oddíl Trilobit Barrandov v sobotu zve všechny zájemce na akci „Křížem krážem po kopečkách.“ Cílem třetího ročníku pochodu je letos Vinařická hora na Kladensku, jejíž západní část se v roce 1985 stala chráněnou přírodní památkou. Pro účastníky jsou vytyčeny trasy v délce 10, 16, 24, 35 a 50 kilometrů. Registrace probíhá přímo na startu, který je na kladenském autobusovém nádraží mezi 6 až 10 hodinou dopolední.

 

Tradiční lesní kros, který láká i vrcholové sportovce

Přijďte v neděli ráno do Senohrab na tradiční Běh lyžařů. Pořadatelé pamatovali na všechny generace. Více informací o akci naleznete na Legendární běh, který má stále co nabídnout. Vědí to i známé osobnosti.

Klíčová slova: