Benešovská nemocnice je nejlepší v kraji

Benešovská nemocnice získala ocenění HealthCare Institute o.p.s.
Zobrazit fotogalerii (4)
 

Nemocnice Rudolfa a Stefanie získala krajské prvenství ve třech kategoriích soutěže "Nemocnice ČR 2015" společnosti HealthCare Institute. 

Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov obsadila 1. místo ve Středočeském kraji v kategoriích bezpečnosti a spokojenosti hospitalizovaných i ambulantních pacientů a získala tak titul „Nejlepší nemocnice kraje 2015“

HealthCare Institute je nezisková organizace, která usiluje o zvyšování kvality péče o pacienty v nemocnicích. Hodnocení nemocnic v ČR provádí od roku 2006.

Ředitel chválí personál

„Jsem rád, že se nám podařilo obhájit titul Nejlepší nemocnice kraje. Toto ocenění patří především našemu personálu, který odvádí výbornou práci a poskytuje našim pacientům péči na vysoké úrovni. Díky této péči i díky prostředí jsou u nás pacienti spokojeni. Nadále se budeme snažit jim poskytovat maximální péči a komfort,“ uvedl Ing. Petr Hostek, MBA, ředitel Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

Soutěž o nejlepší nemocnici

Do 10. ročníku projektu "Nejlepší nemocnice ČR 2015" se zapojilo 156 nemocnic z celé republiky. Hodnocení probíhalo pomocí dotazníkového šetření spokojenosti a bezpečnosti pacientů a zaměstnanců. Celkem hlasovalo 70 705 hospitalizovaných a 45 588 ambulantních pacientů z celé ČR. 

Další umístění v kraji

V kategorii "Hospitalizovaní pacienti" se na druhém místě umístila Nemocnice s poliklinikou Mělník (Mělnická zdravotní, a.s.) a na třetím místě Mediterra - Sedlčany s.r.o. V kategorii "Ambulantní pacienti" se za Benešovem umístila  Nemocnice Neratovice (Almeda, a.s.) a Oblastní nemocnice Kolín, a.s.