Zvědavost, touha po poznání, výkřik do ticha

Zareagujete?
 

Nechci tímto nijak zaskočit čtenáře portálu ČtiDoma.cz, ale zkrátka mně to nedá nenapsat tento článek. Někdo možná bude pohoršen, někdo se usměje, ale třeba i bude reagovat. A o to mi jde nejvíce. I když jen na dálku a písemně, ale chci vás poznat a dozvědět se, kdo vlastně čte portál ČtiDoma.cz a rubriku Single.

Denně zde píši jako redaktor v rubrice Single články o životě, skutečné příběhy, ale i kde se co šustne kolem nás a mohlo by vás to zajímat. Dělám to rád, a denně si pokládám tuto otázku, která je obzvláště v období Mikuláše doslova čertovská.

Jací vlastně jste, vy, čtenáři portálu ČtiDoma.cz?

Denně čtete rubriky kde se co šustlo, událo, počtete si něco v rubrice Single, dozvíte se něco o zdraví, získáte poradu jak na naše zvířecí miláčky, jak potrápit tělo sportem, ale... Je tu jedno velké ALE.

Co víme my o vás?

Tímto chci říci, že by mě moc zajímalo, jaká věková kategorie tyto články čte. Co vás zajímá nejvíc, co byste chtěli zde najít za zprávy, články, rady, atd. Chci moc? Nevím. Ale rád bych na tuto otázku znal odpověď. A to přímo od vás.

Jaký je zájem čtenářů ve věku 20-30 let,  30-40 let, nebo 40-50 let, 50-60let, a nebo i 60let a více? Kdo je více zastoupen? Kdo nás více čte. Ženy, nebo muži? Odkud nás nejvíce čtou čtenáři, z jaké vísky, obce, městečka, města, je pro mě záhadou, na kterou bych moc rád našel od vás odpověď.

Také by mě zajímalo, jak si žijete vy.

A to hlavně v místě, kde bydlíte. Co vás těší kolem vás, ale i mrzí, neboli doslova štve. Co byste nejraději změnili v okolí, kdybyste si mohli vybrat například jednu jedinou možnost. Která by to byla? Joj, toť asi otázka na tělo, že?

 

Mladí lidé, chlapci, dívky...

Jak vy například trávíte volný čas? Jaké máte vlastně možnosti v okolí, co je pro vás připraveno a děláno pro chvíle volna? Jaké máte šance se seznámit s protějškem s porovnáním velkých měst? Je to problém, nebo výhoda například ve městě plném anonymity, nebo v místech, kde se všichni znají.

Život není jen o zábavě.

 

Proč si o tom nepopovídat přes mail, formou SMS, telefonického rozhovoru, a po souhlasu od vás něco po pravdě zveřejnit? Jak se žije tam či tam, porovnat kde a co je dobré a naopak, a občas se i něco zajímavějšího dozvědět? Nedávno jsem se takto optal party mladých, asi 20letých chlapců.

 

Odpověď jednoznačná. Cituji jejich odpověď: „Chlast, kuřba, pařby a sex. Zbytek dne trávíme na sociálních sítí“. Je to tak doopravdy? Doufám že ne. Co vy na to...

 

Píšeme pro vás, o vás, a proto bych rád touto cestou poznal blíže právě vás. Psát o všem co vás baví, na co jste zvídaví, kde jste co zajímavého objevili a co vás poslední dobou potěšilo, ale i naopak.

 

Každý vidí svět kolem nás jinak, svým způsobem, postřehem a závěrem. Takže vím, že trefit se tématy, otázkami, radami a tipy na všechny, je utopistický nesplnitelný sen, ale z toho snu je v našich silách alespoň něco uvést do reality.

 

Já jsem pro, a budu moc rád, když se přidáte i jen například tím, že si dáte minutový čas a vyplníte následnou anketu, která mně trochu napoví, kdo sedí na druhé straně, co ho zajímá a co by chtěl v řádcích portálu ČtiDoma.cz najít.

Děkuji ještě jednou všem za vaše písemné či telefonické reakce.

 

Roman Procházka                                                                                                                         

redaktor rubriky Single                                                                                                                           

Tel. 778 751 075

prochazka@ctidoma.cz

Kdo jsem

Věková kategorie

Odkud jsme