Velká vánoční fotosoutěž o ceny v hodnotě více než 20 000 Kč

 

Víte, v kolik chodí Ježíšek? Připravili jsme pro vás fotosoutěž ve spolupráci s DBK a hodinářstvím Nelashop.cz o ceny v celkové hodnotě více než 20 000 Kč.

VELKÁ VÁNOČNÍ FOTOSOUTĚŽ s Nelashop.cz

Zachyťte atmosféru ČASU VÁNOC a vyhrajte luxusní hodinky Preciosa:

Vytvořte fotografii, kde je originálně zachyceno kouzlo ČASU VÁNOC (např. náramkové hodinky, budík, pouliční či kostelní hodiny...). Nápadům a kreativitě vašich fotografií se meze nekladou! :-)

Soutěžní fotografii zašlete společně se správnou odpovědí na otázku: Kolik hodin ukazují hodinky PRECIOSA typu Purity Althena na fotografii ze 14.12.2015 na FB profilu Nelashop.cz.

Nezapomeňte se stát fanoušky FB stránky Nelashop.cz:

Stránku Nelashop.cz můžete lajknout i prostřednictvím následujícího tlačítka:

 

 

 

 

Soutěžní fotografie lze zasílat na email: info@ctidoma.cz nebo do zpráv FB profilu Nelashop.cz nebo FB profilu ČtiDoma.cz až do 31. 12. 2015 23:59. K fotografii a správné odpovědi připojte vaše jméno a email, abychom vás mohli kontaktovat s informacemi o výsledcích soutěže.

Soutěžní snímky zveřejníme na našem facebooku v albu "ČAS VÁNOC s Nelashop.cz", kde o vítězi rozhodnou sami fanoušci. Vyhrává autor fotografie s nejvyšším počtem lajků, označení "to se mi líbí".

POZOR! Zpřístupnili jsme nově soutěžní fotogalerii na Fb profilu Nelashop.cz - soutěžní hlasy u fotografií se do výsledků sčítají.

Hlasovat pro nejlepší fotografii je možné až do 2.1.2016 23:59.

Výherce vyhlásíme dne 3. 1. 2016

 

Těšíme se na vaše soutěžní fotografie!

 

 

Výherní ceny:

  • 1. cena: Dámské hodinky PRECIOSA, model Purity Alhena (W020.17001.A) ve stříbrné barvě
  • 2. cena: Certifikát v hodnotě 3000 Kč na nákup hodinek či šperků dle vlastního výběru v prodejně Nelashop.cz v DBK Praha 4
  • 3. cena: Certifikát v hodnotě 1000 Kč na nákup hodinek či šperků dle vlastního výběru v prodejně Nelashop.cz v DBK Praha 4
  • 4.-100. cena pro zúčastněné soutěže (podmínkou je zaslání soutěžní fotografie): Certifikát v hodnotě 100 Kč na nákup hodinek či šperků dle vlastního výběru v prodejně Nelashop.cz v DBK Praha 4

 

Výhry za 1. až 3. místo budou předány výhercům osobně 6. 1. 2015 v prostorách prodejny Nelashop.cz, DBK Praha 4 zástupcem partnera soutěže.

Výhry v podobě certifikátu na 100 Kč na nákup jsme připravili pro všechny zúčastněné soutěžící. Je možné ho uplatnit kdykoliv v průběhu soutěže při nákupu přímo v prodejně Nelashop.cz. Provozovatel a partner soutěže si předají osobní údaje soutěžících pouze pro účely vydání soutěžních odměn.

 

Zkontrolujte si, že jste splnili všechny důležité podmínky soutěže:

  • Vytvořili jste vlastní autorskou fotografii s tématem hodin a Vánoc.
  • Stali jste se fanouškem FB stránky Nelashop.cz.
  • Našli jste na FB profilu hodinářství Nelashop.cz správnou odpověď na otázku, kolik hodin ukazují náramkové hodinky značky PRECIOSA na fotografii publikované 14.12.2015.
  • Zasíláte fotografii prostřednictvím FB zprávy nebo emailu k pořadateli nebo organizátorovi soutěže.
  • Nezapomněli jste připojit své jméno, email nebo odkaz na osobní FB stránku.
  • Je vám více než 18 let a máte platný FB účet. Pokud vám ještě nebylo 18 let, připojte k fotografii ještě písemný souhlas podepsaný svým zákonným zástupcem.
  • A to vše jste odeslali do půlnoci dne 31. 12. 2015.
  • Teď už jen postačí sledovat naše FB stránky, abyste ověřili, že jsme vaši fotografii zveřejnili v albu pro veřejné hlasování.

 

Nyní je to již jen na fanoušcích, jaké fotografii v albu dají svůj hlas označením "to se mi líbí".

 

Přejeme vám hodně štěstí v soutěži. Ať vyhraje ten nejnápaditější fotograf!

 

 

Kompletní pravidla soutěže naleznete v přiloženém pdf dokumentu.