Jak vypadají hodinky za 1 000 korun? A jak za 10 000?

Hodinky Roamer jsou "swiss made" a stojí kolem 10 000 Kč
Zobrazit fotogalerii (6)
  |  Komerční sdělení

Podívejte se na hodinky, které se dají pořídit za 2 000 a 3 000 korun. Právě takovou hodnotu mají dárkové certifikáty v naší soutěži o hodinky Preciosa. A srovnejte je s hodinkami za 10 000 Kč v hodinářství Nela v DBK.  

Hodinky za 1000

Kolem tisíce korun dnes koupíte hodinky, které vám vydrží desítky let, půjdou přesně a neudělají ostudu. Běžný quartzový strojek na baterii, odolné tělo hodinek, běžný pásek a běžné sklíčko. Reprezentantem jsou hodinky Timex na obrázku ve fotogalerii. Naživo je uvidíte v hodinářství Nela v DBK v Praze.

 

Hodinky za 3000

Českého patriota nejspíš potěší, že se zachovala značka PRIM. A že se nesnaží prosadit cenou, ale kvalitou. Kdo si nepamatuje na hodinky PRIM Sport, které tikaly desítky let a mnoho exemplářů stále tiká? A vyrábějí se v moderní modifikaci dále. Právě značka PRIM umí nabídnout hodinky kolem 3 000 Kč, tedy, pokud vyhrajete druhou cenu v naší soutěži, můžete je mít. Nejdražší primky nesou označení Leoš Janáček a stojí 125 000 Kč.

 

Módní hodinky

Hodinky jsou módní doplněk a módní domy se se předhánějí v modelech. Příkladem mohou být hodinky GANT ve velmi čerstvých designech. Zde se počítá, že si majitel koupí příští rok nový typ dle rozmaru módy. Takové hodinky jsou kvalitní a módní zároveň, stojí mezi 5 a 6 tisíci korun. V DBK je najdete v přízemí a když vyhrajete druhou cenu, doplatíte cca 3 000 korun.

 

Hodinky zadarmo

Hodinky zadarmo můžete mít také, pokud vyhrajete v naší soutěži. Budou to hodinky z kolekce značky Preciosa v ceně cca 7 500 korun.

 

Hodinky za 10 000

Experti poznají „dobré“ hodinky na první pohled i bez cenovky. Kvalita bývá na drahých hodinkách viditelná, strojek, sklo, pouzdro a design tvoří umělecké dílo. Reprezentantem hodinek za 10 000 Kč je značka ROAMER, sviss made 1888.